sfkansi_110

 

Suomen Fysioterapeutit -lehti on liiton uusi järjestölehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi 22.2.2010. Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä, fysioterapeutin työtä ja järjestöasioita käsittelevä lehti jaetaan jatkossa liiton kaikille 8100 jäsenelle.

Lehdessä 1/2010 puhutaan mm. alla olevista aiheista.

Ota osaa keskusteluun kommentoimalla artikkeleita!

{jcomments off}

Tämä mielipidekirjoitus on julkaistu Suomen Fysioterapeutit -lehdessä 1/2010

Olen vuosikausia yrittäjänä toiminut fysioterapeutti, jolta ei ole puuttunut töitä. Niitä on ollut melkein liiaksi asti. Nyt olen kuitenkin joutunut varsin vaikeaan tilanteeseen. Olen nimittäin työtön. Lama teki tehtävänsä ja iso yritys, joka työllisti minut täysin, irtisanoi sopimukset ilman sen kummempia ennakkovaroituksia. Mietin, onkohan minulla kohtalotovereita vai olenko ongelmieni kanssa aivan yksin.

Lue lisää...

jukka_maarianvaara

Tehyn palkkatilaston mukaan fysioterapeutilla on huonoin palkka verrattuna kaikkiin muihin terveydenhuollon ammattikorkeakoulutasoisiin ammatteihin.

Miksi näin on Tehyn vt. johtaja Jukka Maarianvaara?

Lue lisää...

Kallion peruspalvelukuntayhtymän vastaavalla fysioterapeutilla Eila Saviluodolla on yli kymmenen vuoden kokemus laajennetusta tehtäväkuvasta. Omaan ammattialaan liittyvien töiden lisäksi hän johtaa sekä lääkinnällistä kuntoutusta että veteraanien kuntoutusta. Kokemusta on myös vammaispalvelupäätöksistä. Tällä hetkellä Saviluodon työajasta jää puolikas fysioterapiaan, johon sisältyy esimerkiksi yli miljoonan euron rahakirstun vartiointia, henkilöstöhallintoa sekä asiakastyötä.

Lue lisää...