Jäsenedut

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä saat alla lueteltujen etujen lisäksi Akavalaisten liittojen yhteiset edut, jotka löytyvät osoitteesta www.memberplus.fi. Käy rekisteröitymässä!


 

Suomen Fysioterapeutit on kaikkia Suomessa laillistettuja fysioterapeutteja ja fysioterapiaopiskelijoita yhdistävä edunvalvontajärjestö. Liitto on alan vahva asiantuntija ja valtakunnallinen vaikuttaja sosiaali- ja terveydenhuollon päätöksenteossa. Liitto toimii yhdyssiteenä työelämän, koulutuksen ja tutkimuksen välillä tavoitteena kehittää monipuolisesti fysioterapiapalveluja. Suomen Fysioterapeutit muodostaa yhdessä Suomen Toimintaterapeuttiliiton kanssa akavalaisen Kuntoutusalan Asiantuntijat ry:n, jonka kautta liitto vastaa fysioterapeuttien ammatillisesta ja taloudellisesta edunvalvonnasta. Meillä on suora vaikuttamisen väylä fysioterapeuttien työehto- ja palkkaneuvotteluihin useiden jaostojen ja työryhmien kautta (mm. paikka KVTES-jaostossa ja siihen liittyvässä järjestövalmiustyöryhmässä).

Liittymällä liiton jäseneksi tuet ja kehität myös omia ammatillisia mahdollisuuksiasi. Yhdessä olemme enemmän!

Fysioterapia-lehti

Kaikki liiton jäsenet saavat Fysioterapia -lehden kotiinsa maksutta. Lehti ilmestyy seitsemän kertaa vuodessa.

Tietopalvelut

Tuotamme jatkuvasti ammatillista aineistoa arjen työnteon tueksi. Esimerkiksi fysioterapiasuositukset ovat merkittävä osa tätä toimintaa. Aineistot ovat luettavissa ja ladattavissa kirjautumalla sivustolle omalla jäsennumerolla.

Proffa - sähköinen portfolio

Jäsenten käyttöön on avattu sähköinen portfoliopalvelu Proffa. Sinne voit tallentaa oman työ- ja koulutushistoriasi sekä tietoja itsestäsi. Palvelun kautta työnantajat voivat lisäksi hakea tekijöitä avoimiin työsuhteisiin ja sijaisuuksiin. Työnhaku onnistuu kätevästi palvelun kautta ja työnantaja saa automaattisesti CV:si kun jätät hakemuksen.

» http://proffa.vara.jobs/

Henkilökohtainen neuvonta ja juridiset palvelut

Toimistomme kehittämisasiantuntijat auttavat kaikissa ammattiin ja työsuhteisiin liittyvissä ongelmatilanteissa. Liiton jäsenten käytettävissä ovat myös lakimiespalvelut sekä yrittäjille että palkansaajille.

Yrittäjäjäsenille tarjoamme henkilökohtaista jäsenpalvelua mm. erilaisissa sopimuskysymyksissä ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Liitto tuottaa yrittäjyyttä tukevaa materiaalia ja koulutusta.

Danske Bankin edut Suomen Fysioterapeuttien jäsenille

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä saat Danske Bankilta todella tuntuvia etuja sekä lainoihin että päivittäisasiointiin. Saat esimerkiksi asuntolainan aina edullisemmin tai 10.000-20.000 euron Etulainan helposti ja kilpailukykyisellä korolla. Mikäli valmistumisestasi on aikaa alle 2 vuotta, saat lisäksi käyttöösi vastavalmistuneiden lisäedut.

» Lue lisää tästä ja ota edut käyttöön!

Vakuutusedut

Suomen Fysioterapeuttien vakuutukset siirtyivät Vakuutusyhtiö Turvaan 1.1.2018 alkaen. Liitto on ottanut jäsenilleen ammatilllisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen, potilasvakuutuksen ja järjestötehtävissä voimassa olevan järjestövakuutuksen. Lisätietoja yrittäjien vakuutuksista ja niihin liittyvistä rajoituksista löydät täältä >>

Turva tarjoaa Suomen Fysioterapeuttien jäsenille etuja ja kohdennettuja tarjouksia myös henkilökohtaisiin vakuutuksiin. Lisätietoja löydät täältä: www.turva.fi/etusi

Turva on julkaissu myös uuden mobiilisovelluksen, TaskuTurvan, joka on luotu helpottamaan Turvan asiakkaiden ja Turvan vakuuttamien ammattiliittojen jäsenten arkea. TaskuTurvasta löytyy mm. suorakorvauskortti, joka helpottaa asiointia esimerkiksi lääkäriasemilla ja autokorjaamoilla vahingon sattuessa. Lue lisää osoitteesta www.turva.fi/taskuturva.

» Lue lisää Turvan eduista

Alennusta Tempurin verkkokaupasta

Suomen Fysioterapeuttien jäsenet saavat Tempurin suositushintaisista tuotteista tuntuvan alennuksen ja rahtivapaan toimituksen Tempurin omista Sleepcenter-myymälöistä (Vantaa, Turku, Espoo ja Joensuu - www.sleepcenter.fi) ja verkkokaupasta. Alennuksen saat koodilla, joka näkyy alla kirjauduttuasi sivustolle jäsennumerollasi. Lisää koodi verkkokaupan ostoskorissa alennuskenttään tai kerro se asioidessasi myymälässä.

Lomaedut

Sekä A-lomat että Holiday Club tarjoavat liiton jäsenille edullista loma-asumista.

» Holiday Club -tunnukset
(tiedoston lataaminen vaatii sivustolle kirjautumisen omalla jäsennumerolla)

» www.memberplus.fi
(rekisteröidy jäsenenä ja tutustu A-lomien tarjontaan)

Liikunta & Tiede -lehti

Liiton jäsenet voivat tilata Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran jäsenetuhintaan 25 euroa / 6 numeroa (vuosikerta 2017). Liikunta & Tiede on Suomen Liikuntatieteellisen seuran julkaisema aikakauslehti liikuntatieteiden tuloksista, liikuntakulttuurista ja -politiikasta.

» Tilaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 0207 199 590.

Niveltieto-lehti

Liiton jäsenet voivat tilata Niveltieto-lehden vuosikerran jäsenetuhintaan 15,60 € / neljä 52-sivuista lehteä (-40% alennus normaalihinnoista).

Niveltieto on Suomen ainoa nivelsairauksiin, etenkin nivelrikkoon, keskittynyt julkaisu. Lehti käsittelee nivelsairauksien koko kirjon niiden ennaltaehkäisystä tekoniveliin. Artikkeleiden kirjoittajina toimivat alan kotimaiset huiput tutkijoista professoreihin, joten Niveltiedon lukemisesta hyötyvät sekä itse sairastavat että ammattilaiset.

» Tilaukset osoitteesta http://www.niveltieto.net/

Apurahat

Fysioterapian kehittämisrahaston apurahat ovat haettavissa kerran vuodessa, maaliskuun loppuun mennessä.

Muut jäsenedut

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä sinulla on mm. oikeus käyttää liiton jäsenmerkkiä ja tehdä osaamisestasi näkyvää hakemalla erikoisasiantuntijanimikettä. Liiton kautta saat myös kansainvälisiä yhteyksiä ja neuvontaa esimerkiksi ulkomailla työskentelyyn.

 

Lue_Lisaa_Aiheesta