Liiton jäsenyys

» Sähköinen jäsenhakemus

Suomen Fysioterapeuttien jäseneksi voi liittyä jokainen laillistettu fysioterapeutti tai fysioterapeuttiopiskelija.

Liittoon kuulutaan joko yhteisöjäsenen (ks. lista täältä) kautta tai suoraan henkilöjäsenenä. Jäsenyyden perusteella määräytyy varsinaisten jäsenten vaalikelpoisuus (äänioikeus, ehdokkaaksi asettuminen) valittaessa yhdistyksen tai liiton luottamushenkilöitä. Yhteisöjäsenten kautta liittoon kuuluvat maksavat liittomaksun lisäksi vuosittain myös yhdistyksen jäsenmaksun. Yhdistyksen jäsenmaksun suuruus on v. 2016 10-55 € yhdistyksestä riippuen. Tarkat maksut näet »täältä.

Suomen Fysioterapeutit muodostaa yhdessä Suomen Toimintaterapeuttiliiton kanssa akavalaisen Kuntoutusalan Asiantuntijat ry:n, jonka kautta hoidamme fysioterapeuttien ammatillisen ja taloudellisen edunvalvonnan. Kuntoutusalan Asiantuntijat ry:llä on edustaja useissa tärkeissä toimielimissä (esimerkiksi neuvottelujärjestö JUKO:n KV-TES -jaostossa) ja näin suorat vaikuttamisen väylät fysioterapeuttien työehtoihin ja palkkaukseen. Kuntoutusalan Asiantuntijat ry toimii myös tiiviisti yhteistyössä muiden akavalaisten terveydenhuoltoalan ammattiryhmien kanssa.

Kun olet Suomen Fysioterapeuttien varsinainen jäsen tai opiskelijajäsen, saat automaattisesti kaikki Kuntoutusalan Asiantuntijat ry:n ja Akavan tarjoamat edut.

» Kuvio järjestörakenteesta v. 2016

Jäsenyyttä voit hakea joko verkkolomakkeella tai tulostamalla ja täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen (lataa alta) sekä postittamalla sen liiton toimistoon.

» Sähköinen jäsenhakemus

» Jäsenhakemuslomake (postitettava)

Lue Lisaa Aiheesta