Jäsenalue
eAsiointi

Opiskelijajäsenyys

Omaan ammattiliittoon kannattaa kuulua jo opiskeluaikana! Varmista itsellesi tärkeät edut ja ammatillinen kasvu heti alusta alkaen.

Liity jäseneksi

Yrittäjäjäsenyys

Suomen Fysioterapeuttien yrittäjäjäsenenä saat asiantuntevaa tukea yrittäjyyteen ja vahvat verkostot etujesi valvontaan.

Liity jäseneksi

Palkansaajat

Suomen Fysioterapeutit on ainoa ammattiliitto, joka valvoo mm. fysioterapeuttien palkkausta ja työehtoja kuntoutusalan näkökulmasta. Kehitetään alaa yhdessä!

Liity jäseneksi

Fysioterapia & kuntoutus 2018

Kaksipäiväinen koulutustapahtuma 3.-4.10.2018 Helsingin Messukeskuksessa on osa Fysioterapia & kuntoutus -suurtapahtumaa, joka sisältää myös alan messut.

Tapahtumasivustolle

Apurahat haettavissa

Fysioterapian kehittämisrahaston apurahat fysioterapian tutkimukseen ja kehittämishankkeisiin ovat liiton jäsenten haettavissa maaliskuun ajan.

Hae apurahaa

Arjen valinnat puntarissa

Osallistu keskusteluun fysioterapeutin ammattietiikasta ja kerro samalla, oletko samaa mieltä vai eri mieltä tarinan ratkaisujen suhteen. Mihin suuntaan puntari keikahtaa?

Osallistu tästä

Ajankohtaista

12/3/2018

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen terapioiden tarjouskilpailu

Kela on julkaissut 10.3.2018 vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen terapioiden tarjouskilpailua koskevat tiedot. Suome...
Lue lisää
9/3/2018

Koulutusta yrittäjien verotukseen ja verosuunnitteluun

Liiton yrittäjäjäsenille suunnattu koulutus "Fysioterapeuttiyrittäjän verotus ja verosuunnittelu" järjestetään H...
Lue lisää
6/3/2018

Työmarkkinaneuvottelut eri sektoreilla

Suomen Fysioterapeutit ry:n jäseniä kuuluu kuntasektorin lisäksi mm. yliopisto- tai valtiosektoriin, yksityisen sekto...
Lue lisää

Fysioterapia-lehti

Uusin numero 1/2018

Juuri nyt julkinen puhe liikkuu soten rakenteissa, valinnanvapaudessa ja hoidossa. Kuinka paljon keskustellaan tuki- ja liikuntaelinoireiden ennaltaehkäisystä? Ei edes retorisesti riittävästi. Tutkittu tieto huutaa huomiota, mutta ymmärretäänkö sen vakava viesti?

Lue lehti

Puheenjohtajalta

Onnea meille! Käynnissä on tärkeä vuosi. Suomen Lääkintävoimistelijain yhdistyksen perustamiskokous pidettiin 75-vuotta sitten, 6.3.1943 Ruotsalaisella Tyttölyseolla. Puheenjohtaja, neiti Aina Wilskmanin johdolla tehtiin töitä, jotta…

Lue artikkeli tästä

Tilaa lehti

Fysioterapia-lehti on jäsenetu, mutta lehdellä on myös satoja tilaajia. Voi tilata lehden vaikka lahjaksi tai työpaikallesi.

Tilaa lehti

Sisältöä vain liiton jäsenille

Kirjautumalla sivustolle saat luettavaksesi myös suljetut sisältöosiot. Kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla käytät jäsentietojen eAsiointia. Tunnukset luot itse. Sitä varten tarvitset vain oman jäsennumerosi.