Liity jäseneksi
eAsiointi

Henkilöjäsenten vaalit 2021

Ehdokkaiden esittelyt on nyt julkaistu

Äänestys käynnistyy 12.5. ja kaikki äänioikeutetut saavat vielä erillisen ohjeviestin. Nyt voit jo ennalta tutustua ehdokkaisiin tästä!

Äänestysohje (toimii 12.5. alkaen)

  1. Mene selaimella osoitteeseen https://sahkoinenvaali.fi/fysio/
  2. Kirjoita äänestyssivun kenttään äänioikeutettu sähköpostiosoitteesi.
  3. Tämä jälkeen äänestyssivu jää odottamaan tunnistautumiskoodia, joka tulee sinulle sähköpostiin.
  4. Kirjoita tai kopioi tunnistautumiskoodi äänestyssivulle ja hyväksy.
  5. Itse äänestyssivu näyttää vaaleissa olevat ehdokkaat.
  6. Valitse ehdokkaasi ja klikkaa ”Äänestä”.
  7. Vahvista valintasi ”Hyväksy äänestys”.
  8. Äänestys onnistui, kun äänestyssivu ilmoittaa: ”Kiitos äänestämisestä”.

Asetu ehdolle ja ole mukana vaikuttamassa fysioterapian tulevaisuuteen!

Suomen Fysioterapeuttien henkilöjäsenet äänestävät keskuudestaan omat edustajansa liiton edustajistoon. Jäsenyhdistykset valitsevat edustajistoon omat edustajansa. Mikäli kuulut liittoon jonkin yhdistyksen kautta, valitset edustajasi yhdistyksen vuosikokouksessa. Edustajiston jäsenet valitaan joka kolmas vuosi.

» Yleistiedote vaaleista
» Suomen Fysioterapeuttien äänestys- ja vaalijärjestys

Ehdokasasettelu

Ehdokasasettelu päättyi 30.4.2021.

Vaalikelpoisuus ja äänioikeus

Vaaleissa ovat vaalikelpoisia ja äänioikeutettuja kaikki ne liiton henkilöjäsenet, jotka ovat liittyneet liiton henkilöjäseniksi 31.12.2020 mennessä ja joilla ei ole sen vuoden osalta maksamattomia jäsenmaksuja. Äänioikeus ja vaalikelpoisuus ovat tarkistettavissa liiton toimistosta 1.-16.4.2021.

Vaaliluetteloa koskevat oikaisuvaatimukset on toimitettava vaalitoimikunnalle 19.4.2021 mennessä. Vaaliluetteloon hyväksytyt muutokset lisätään vaaliluetteloon 23.4.2021 mennessä.

Ehdokasasettelu ja vaalitapa

Kukin äänioikeutettu jäsen saa vaaleissa asettaa yhden ehdokkaan, ei kuitenkaan itseään. Ehdokkaan asettajan tulee täyttää ehdokkaasta asiakirja, jossa on oltava asettajan oma allekirjoitus sekä ehdokkaan allekirjoituksella vahvistettu kirjallinen suostumus. Ehdokasasettelu on voimassa 1.-30.4.2021. Ehdokasasettelun asiakirjat on toimitettava vaalitoimikunnalle 30.4.2021 mennessä.

Ehdokkaista valitaan seitsemän varsinaista edustajiston edustajaa ja seitsemän varaedustajaa äänimäärien mukaisessa järjestyksessä.

Äänestysaika on 12.5.-26.5.2021, äänestys suoritetaan sähköisesti. Äänestää voi vain kerran. Tunnistautuminen äänestyksessä tapahtuu oman sähköpostin avulla. Vaalissa äänioikeutettuja ovat liiton henkilöjäsenet. Vaalien tulos julkaistaan verkossa 31.5.2021 mennessä ja Fysioterapia-lehdessä 4/2021.

Ehdokkaiden esittelyt

Lue lisää