Liity jäseneksi
eAsiointi

Opiskelijajäsenyys

Ajankohtaista! Kirjautumalla sivustolle omilla jäsentunnuksillasi, löydät tämän sivun lopusta linkin opiskelijoille suunnattuun koronavirusaineistojen materiaalikansioon.

 

» Täytä jäsenhakemus tästä

Suomen Fysioterapeuttien jäseneksi kannattaa liittyä jo opiskeluaikana. Pääset heti alusta alkaen mukaan oman ammattikuntasi toimintaan ja käytettävissäsi ovat esimerkiksi kehittämisasiantuntijoidemme neuvontapalvelut.

Liitto ajaa opiskelijoiden asioita tiiviissä yhteistyössä opiskelijoiden kanssa. Tarjolla on materiaalia, tapahtumia, korkeakouluvierailuja ja lisäksi fysioterapeuttiopiskelijoilla on oma opiskelijaedustaja liiton hallituksessa.

Mikäli teet opiskelun ohella töitä, saat samalla kerrytettyä ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan liittyvää työssäoloehtoa jo ennen valmistumistasi. Voit kuulua liittoon joko jonkin jäsenyhdistyksen kautta tai suoraan henkilöjäsenenä. Liitolla on 15 jäsenyhdistystä. Näistä osa on alueellisia ja osa fysioterapian erikoisaloja edustavia.

Kaikki edut kiinteällä vuosimaksulla

Opiskelijajäsenet maksavat jäsenyydestään kiinteän vuosimaksun. Mikäli kuulut liittoon jonkin jäsenyhdistyksen kautta, yhdistyksen jäsenmaksu laskutetaan erikseen kerran vuodessa. Edullisimmillaan se ei ole kuin muutamia euroja, mutta antaa mahdollisuuden osallistua esimerkiksi paikalliseen toimintaan ja yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin.

Opiskelijajäsenyys on kannattava sijoitus! Jäsenenä saat Fysioterapia-lehden ja runsaasti muita etuja! Esimerkiksi verkkosivujen Jäsen+ -tunnuksella merkityt osiot ovat vain liiton jäsenten luettavissa. Jäsenenä saat runsaasti tietoa ja ohjeistusta esimerkiksi työelämään liittyvissä asioissa.