Liity jäseneksi
eAsiointi

Palkansaajat

» Täytä jäsenhakemus tästä

Palkansaajana tai tilapäisesti työstä poissa olevana voit kuulua Suomen Fysioterapeutteihin joko jonkin jäsenyhdistyksen kautta tai suoraan henkilöjäsenenä. Liitolla on 14 jäsenyhdistystä. Näistä osa on alueellisia ja osa edustaa fysioterapian erikoisaloja.

Palkansaajien liittomaksu on 1,2 % palkasta ja sen voi hoitaa kätevästi työnantajaperintänä. Maksu veloitetaan automaattisesti suoraan palkastasi kuukausittain. Mikäli kuulut liittoon jonkin jäsenyhdistyksen kautta, yhdistyksen jäsenmaksu laskutetaan erikseen kerran vuodessa. Edullisimmillaan se ei ole kuin muutamia euroja, mutta antaa mahdollisuuden osallistua esimerkiksi paikalliseen toimintaan ja yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin.

Suomen Fysioterapeutit on oikea valinta jokaiselle fysioterapia-alan työtä tekevälle. Olemme ainoa liitto Suomessa, joka valvoo mm. fysioterapeuttien palkkausta ja työehtoja kuntoutusalan näkökulmasta. Vankan alan asiantuntijuuden ansiosta me osaamme myös parhaiten neuvoa erilaisissa työhön ja ammattiin liittyvissä ongelmatilanteissa. Liiton jäsenyys kannattaa!

Kaksoisjäsenyys: Kuulutko työsi vuoksi toiseen liittoon?

Mikäli olet koulutukseltasi fysioterapeutti, mutta työskentelet esimerkiksi opettajana ja varsinainen ammattiliittosi on sen vuoksi OAJ, voit kuulua Suomen Fysioterapeutteihin kaksoisjäsenenä. Tällöin maksat normaalin liittomaksun sijaan kiinteän vuosimaksun, jota vastaan saat esimerkiksi Fysioterapia-lehden ja muut vastaavat jäsenedut. Sen sijaan taloudellinen edunvalvonta, työsuhdeneuvonta, vakuutukset ja työttömyysturva eivät sisälly kaksoisjäsenyyteesi. Saat nämä palvelut varsinaisesta liitostasi (esim. OAJ).