Liity jäseneksi
eAsiointi

Yrittäjäjäsenyys

» Täytä jäsenhakemus tästä

Yrittäjänä tai ammatinharjoittajana toimiville paras järjestäytymisen vaihtoehto on Suomen Fysioterapeuttien yrittäjäjäsenyys. Ammattiliiton edunvalvonta ei rajaudu vain palkansaajiin. Liitto kehittää ja valvoo myös yrittäjien toimintaympäristöä. Tähän meillä on vahvat verkostot esimerkiksi AKY – Akavalaiset Yrittäjät ry:n kautta.

Voit kuulua liittoon joko jonkin jäsenyhdistyksen kautta tai suoraan henkilöjäsenenä. Liitolla on 15 jäsenyhdistystä. Näistä osa on alueellisia ja osa edustaa fysioterapian erikoisaloja.

Liiton yrittäjäjäsenenä käytettävissäsi ovat maksuttomat fysioterapia-alan yrittäjyyteen erikoistuneen kehittämisasiantuntijan palvelut ja tarvittaessa lakimiespalvelut. Neuvomme kaikissa ammattiin ja yrittäjyyteen liittyvissä asioissa.

Jäsenyys sisältää paljon tärkeitä etuja, joiden arvo jo itsessään ylittäisi erikseen ostettuna vuosittaisen jäsenmaksun suuruuden, mm:

Kaikkiin Suomen Fysioterapeuttien jäsenetuihin voit tutustua täältä.

Kaikki edut kiinteällä vuosimaksulla

Yrittäjäjäsenet maksavat jäsenyydestään kiinteän vuosimaksun, joka ei ole sidoksissa ansioihin. Mikäli kuulut liittoon jonkin jäsenyhdistyksen kautta, yhdistyksen jäsenmaksu laskutetaan erikseen kerran vuodessa. Edullisimmillaan se on vain muutamia euroja, mutta se antaa mahdollisuuden osallistua esimerkiksi paikalliseen toimintaan ja yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin.

Sivutoiminen yrittäjä?

Jos yritystoimintasi on sivutoimista ja teet päätyösi palkansaajana, voit liiton palkansaajajäsenenä hyödyntää myös yrittäjille suunnattuja etuja. Olet esimerkiksi oikeutettu samoihin vakuutusetuihin kuin yrittäjäjäsenet, eikä sinun tarvitse erikseen hankkia näitä vakuutuksia yritystoimintaasi varten. Voit myös hyödyntää yrittäjille suunnattuja neuvontapalveluitamme.

Ota yhteyttä!

Jäsenyyttä ja jäseneksi liittymistä koskevat kysymykset:
Mauri Katajisto p. 0400 955 626, mauri.katajisto@suomenfysioterapeutit.fi

Yrittäjyyteen liittyvät kysymykset:
Jarmo Mäkelä p. 040 868 1779, jarmo.makela@suomenfysioterapeutit.fi