eAsiointi

Yrittäjäjäsenyys

» Täytä jäsenhakemus tästä

Yrittäjänä tai ammatinharjoittajana toimiville paras järjestäytymisen vaihtoehto on Suomen Fysioterapeuttien yrittäjäjäsenyys. Voit kuulua liittoon joko jonkin jäsenyhdistyksen kautta tai suoraan henkilöjäsenenä. Liitolla on 15 jäsenyhdistystä. Näistä osa on alueellisia ja osa edustaa fysioterapian erikoisaloja.

Ammattiliiton edunvalvonta ei rajaudu vain palkansaajiin. Liitto kehittää ja valvoo myös yrittäjien toimintaympäristöä. Tähän meillä on vahvat verkostot esimerkiksi AKY – Akavalaiset Yrittäjät ry:n kautta.

Liiton yrittäjäjäsenenä käytettävissäsi ovat fysioterapia-alan yrittäjyyteen erikoistuneen kehittämisasiantuntijan palvelut ja tarvittaessa lakimiespalvelut. Neuvomme kaikissa ammattiin ja yrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Lisäksi jäsenyyteen kuuluvat esimerkiksi potilasvakuutus, Fysioterapia-lehti ja runsaasti muita tärkeitä etuja.

Kaikki edut kiinteällä vuosimaksulla

Yrittäjäjäsenet maksavat jäsenyydestään kiinteän vuosimaksun, joka ei ole sidoksissa ansioihin. Mikäli kuulut liittoon jonkin jäsenyhdistyksen kautta, yhdistyksen jäsenmaksu laskutetaan erikseen kerran vuodessa. Edullisimmillaan se on vain muutamia euroja, mutta se antaa mahdollisuuden osallistua esimerkiksi paikalliseen toimintaan ja yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin.

Suomen Fysioterapeuttien yrittäjäjäsenenä olet myös oikeutettu saamaan Suomen Yrittäjien laajan palvelupaketin etuhintaan.

» Lue lisää Suomen Yrittäjien palvelupaketista
(Tilatessasi paketin, valitse järjestölistalta Kuntoutusalan Asiantuntijat)