Liity jäseneksi
eAsiointi

Stressin kahdet kasvot – Koulutuskiertue 2020

Kiitos kaikille osallistuneille! Mikäli et ehtinyt mukaan, kiertueen webinaarit on edelleen mahdollista katsoa tallenteilta – tilaa katseluoikeus tästä!

Suuren suosion saanut syksyn 2019 koulutuskiertue Tunne vai oire? saa nyt jatkoa! Tällä kertaa teemana on Stressin kahdet kasvot. Tarkoituksemme oli jälleen keväällä 2020 kiertää läpi Suomen, Helsingistä Rovaniemelle, mutta koronapandemia laittoi nuotit uusiksi. Vuoden 2020 kiertue pidetään verkkoluentoina, mutta vastapainoksi tarjoamme nyt kaikki kolme luentoa yhden hinnalla!

Stressillä on usein negatiivinen kaiku. Silti se on ihmisen tärkeä voimavara, joka auttaa meitä tekemään parhaamme ja suoriutumaan tiukoista tilanteista. Stressi ei myöskään synny pelkästään negatiivisista ärsykkeistä. Yhtä lailla innostavat ja mukaansatempaavat asiat käynnistävät stressimekanismit. Hyvinvointiamme kuluttavaksi stressi kääntyy vasta silloin, kun emme palaudu.

Kevään koulutuskiertueella puhutaan sekä negatiivisesta että positiivisesta stressistä. Tunnista oman arkesi stressitekijät ja tule niistä tietoiseksi. Miten stressiä voi hallita ja minkälaisin keinoin edesauttaa palautumista? Mikä merkitys unella on? Entä hengityksen rooli? Miten tätä kaikkea voi hyödyntää myös fysioterapeutin asiakastyössä?

Kouluttajina jälleen joukko rautaisia asiantuntijoita: Heli Järnefelt, Liisa Sonkamuotka ja Netta Viitala. He lähestyvät kukin aihetta oman asiantuntijuutensa kautta (katso luentoesittelyt klikkaamalla otsikoita):

» Katso luentojen aikataulut tästä

Samalla osallistut mm. arvontoihin, joista voit voittaa kiertueen yhteistyökumppanien Holiday Clubin, Vakuutusyhtiö Turvan ja Eckerö Linen tarjoamia palkintoja!

Osallistumismaksut (sisältää kaikki kolme luentoa):

  • Suomen Fysioterapeuttien jäsenet 25 €
  • Suomen Fysioterapeuttien opiskelijajäsenet 0 €
  • Muut 50 €

Kumppanit:

Miten homma toimii?

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Hieman ennen luentosarjan alkua saat sähköpostitse linkin kaikkiin luentoihin ja voit vapaasti valita, milloin haluat kunkin käydä seuraamassa. Jos live-ajankohdat eivät sovi sinulle, jokaisesta luennosta jätetään loppuvuoden ajaksi myös tallenne vapaasti katseltavaksi.

Ilmoittautuminen:
https://suomenfysioterapeutit.tapahtumiin.fi

Luentoesittelyt ja aikataulut

Katso luentojen tarkemmat esittelyt ja aikatauluvaihtoehdot täältä. Jokaisesta luennosta jää katsottavaksi myös tallenne, mikäli live-ajankohdista ei löydy sinulle sopivaa. Kaikki ilmoittautuneet saavat automaattisesti tallennelinkit.

Lue lisää