Liity jäseneksi
eAsiointi

Miksi liittyä?

Ammattiliiton jäsenyys on aina kannattava sijoitus. Se on paras tapa turvata oma selusta muuttuvassa työelämässä. Me tunnemme fysioterapian ja kuntoutuksen. Ajamme ainoana ammattiliittona Suomessa asioita fysioterapian näkökulmasta. Jotta työsi ja sen tekemisen puitteet kehittyisivät oikealla tavalla.

» Täytä jäsenhakemus tästä

 

Liiton jäsenyys tuo turvaa

Kehittämisasiantuntijamme, paikalliset luottamusmiehet ja tarvittaessa juristit neuvovat ja auttavat kaikissa työhön tai yrittäjyyteen liittyvissä ongelmatilanteissa. Palkansaajana tai opiskelijana olet lisäksi oikeutettu työttömyyskassan jäsenyyteen, jolla voit varmistaa perusturvaa paremman ansiotason, jos jäät työttömäksi.

Jäsenyys tukee ammatillista kehittymistä

Suomen Fysioterapeutit tuottaa runsaasti ammatillista tietoa arjen työn tueksi. Pidämme tärkeänä fysioterapian tutkimusta ja näyttöön perustuvia käytäntöjä. Fysioterapia-lehti on yksi merkittävimmistä jäseneduistamme – eikä suotta!

Urakehityksesi tueksi voit hakea erikoisasiantuntija-nimikettä tai tulla valituksi Vuoden Fysioterapeutiksi. Tuottamistamme fysioterapiasuosituksista saat eväitä arjen työhön.

Jäsenyydestä on iloa myös vapaa-ajalla

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä saat tuntuvia jäsenetuja esimerkiksi Danske Bankilta, Vakuutusyhtiö Turvalta ja Tempurilta.

Jäsenenenä käytössäsi ovat lisäksi akavalaisten liittojen yhteiset jäsenedut. Member+ -verkkopalvelusta löydät kattavan valikoiman esimerkiksi loma-asumiseen, matkailuun, autoiluun ja muuhun vapaa-aikaan liittyviä etuja.

M+ Storesta löytyy edullisin hinnoin mm. Abacusin, Salomonin, Helly Hansenin ja Wilsonin urheiluvaatteita ja tarvikkeita, sekä kotimaisia Suunto-urheilukelloja lisätarvikkeineen.

» Katso kaikki jäsenedut täältä!