Liity jäseneksi
eAsiointi

Miten liityn?

Suomen Fysioterapeuttien varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen laillistettu fysioterapeutti tai fysioterapian perusopintoja suorittava opiskelija. Tarkempi jäsenlajisi ja jäsenmaksusi määrittyvät sen perusteella, toimitko palkansaajana vai yrittäjänä. Perustutkintoa suorittavat opiskelijat voivat liittyä liittoon opiskelijajäseninä.

» Jäsenyhdistykset
» Jäsenmaksut

Liittoon voi kuulua joko jonkin jäsenyhdistyksen kautta tai suoraan henkilöjäsenenä. Neljästätoista yhdistyksestä osa on alueellisia ja osa edustaa fysioterapian erikoisaloja. Yhdistykset järjestävät koulutuksia ja muuta toimintaa.

Mikäli olet koulutukseltasi fysioterapeutti, mutta työskentelet esimerkiksi opettajana ja varsinainen ammattiliittosi on sen vuoksi OAJ, voit kuulua Suomen Fysioterapeutteihin kaksoisjäsenenä. Tällöin maksat normaalin liittomaksun sijaan kiinteän vuosimaksun, jota vastaan saat esimerkiksi Fysioterapia-lehden ja muut vastaavat jäsenedut. Sen sijaan taloudellinen edunvalvonta, työsuhdeneuvonta, vakuutukset ja työttömyysturva eivät sisälly kaksoisjäsenyyteesi. Ne palvelut saat varsinaisesta liitostasi (esim. OAJ).

Hae jäsenyyttä!

Voit liittyä Suomen Fysiotrerapeuttien jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen: https://easiointi.yap.fi/fysioterapeutit/ejoin