20/12/2023

Asiakasesite kotitalousvähennyksestä

Vuoden 2024 alusta voimaan astuva oikeus saada kotitalousvähennystä kotona toteutettavista fysioterapiapalveluista tarjoaa yrittäjille mahdollisuuksia asiakaskuntansa laajentamiseen. Sen tueksi tuotimme aiheesta asiakasesitteen liiton jäsenten vapaasti käytettäväksi.

Saat ladattua täysilaatuiset tiedostot tämän sivun alaosasta kirjauduttuasi ensin sivustolle jäsentunnuksillasi. Esite on saatavilla myös ruotsinkielisenä versiona.

A5-kokoinen kaksipuolinen esite sisältää kotitalousvähennyksen saamisen kriteerit ja tyypilliset esteet lyhyesti pähkinänkuoressa. Alla olevan kansiolinkin kautta voit ladata käyttöösi kolme erilaista versiota.

Esitteestä on tarjolla pdf-versio sekä sähköiseen että printtikäyttöön. Sähköiseen käyttöön optimoitua versiota voit jakaa esimerkiksi verkkosivuillasi tai sähköpostin liitteenä.

Painolaatuisesta tiedostosta voit teettää printtiesitteitä vastaanotollesi. Digipainatus on erittäin edullista, joten suosittelemme vahvasti tämän vaihtoehdon hyödyntämistä! Huomioi kuitenkin, että esitteessä mainittu vähennyksen enimmäismäärä on määräaikaisesti korotettu vielä vuoden 2024 ajan ja voi muuttua tämän jälkeen. Mikäli muutoksia tulee, teemme esitteestä päivitetyn version.

Somekäyttöön tarjolla on kaksi erillistä sarjaa png-muotoisia kuvatiedostoja. Yllä näkyvien pikkukuvien koot on optimoitu erityisesti Instagramia varten.

Asiakasesite kotitalousvähennyksestä

Jarmo Mäkelä

Erityisasiantuntija
(yrittäjät, työterveyshuolto)

p. 0207 199 597
p. 040 868 1779
jarmo.makela@suomenfysioterapeutit.fi

» Lähetä suojattu sähköposti