Vakuutusedut

Suomen Fysioterapeutit on vakuuttanut jäsenensä Turvassa. Liitto on ottanut varsinaisille jäsenilleen ammatillisen vastuuvakuutuksen (*, potilasvakuutuksen (** ja järjestötehtävissä voimassa olevan järjestövakuutuksen. Järjestövakuutus on voimassa vain liiton virallisissa tapahtumissa ja se koskee varsinaisten jäsenten lisäksi myös kaksoisjäseniä. Jos sinulla on epäselvyyttä, onko vakuutuksesi voimassa jossain tilaisuudessa, ota yhteyttä liiton toimistoon toimisto@suomenfysioterapeutit.fi, p. 0207 199 590.

Lisätietoja vakuutuksista saat Turvan asiakaspalvelusta p. 010 19 5110, sähköpostitse asiakaspalvelu@turva.fi  tai osoitteesta www.turva.fi/suomenfysioterapeutit.

*) Yrittäjäjäsenten osalta vakuutettuja ovat itsenäiset ammatinharjoittajat, joiden palveluksessa ei ole työntekijöitä. Tämä toiminta voi tapahtua myös yritysmuodossa silloin, kun jäsen yksin omistaa kyseisen yrityksen. Vakuutusedut ovat voimassa myös Suomen Fysioterapeuttien varsinaisilla palkansaajajäsenillä, jotka toimivat sivutoimisina yrittäjinä.  Muista aina tarkistaa vakuutusehdot: www.turva.fi/suomenfysioterapeutit.

**) Vakuutus kattaa liiton jäsenten (pois lukien opiskelijajäsenet) itsenäisinä yrittäjinä harjoittaman terveyden- ja sairaanhoitotoiminnan. Vakuutus ei kata avustajaa eikä työntekijää.

Oikeusturva (astuu voimaan jäsenyyden kestettyä kuusi kuukautta) tulee jäsenille suoraan liiton kautta. Etu korvaa aiemman oikeusturvavakuutuksen. Muutoksen myötä jäsenen oikeusturva vahvistuu, sillä omavastuuosuus pienenee ja maksimikorvaussumma kasvaa. Lue lisää tästä!

Vakuutustodistukset

Mikäli tarvitset vakuutustodistuksia esim. kilpailutuksia varten, voit tulostaa ne itsellesi kirjautumalla sähköiseen jäsenpalveluun. Vakuutustodistukset löydät kohdasta Omat jäsentiedot > Vakuutustodistukset.

Etuja myös henkilökohtaisiin vakuutuksiin

Turva tarjoaa ammattiliittojen jäsenille 10 % jäsenalennuksen vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. Jos sinulla on Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi henkilö-, kasko-, lemmikki- tai venevakuutus, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen.

Jos sinulla on vain yksi vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta tai henkivakuutusta.

Löydät tarkempaa lisätietoa eduista osoitteessa turva.fi/etusi.

Liittojen jäsenille räätälöityjä vakuutuksia

Liittokasko on liittojen jäsenille räätälöity autovakuutus, jossa on enemmän ominaisuuksia kuin missään Turvan kaskotuotteessa, erikoisuutena ainutlaatuinen bonusetu: bonuksesi eivät laske, vaikka vahinko sattuisikin, jos olet ajanut kolme vuotta ilman vahinkoja. Vakuutus on tarkoitettu yksityiskäyttöisille henkilö- ja pakettiautoille. Liittokasko sisältää myös esimerkiksi laajan sijausauto- ja lunastusedun.

Turvassa-henkivakuutus on Turvan tarjoama uusi ja erityisesti ammattiliiton jäsenelle edullinen henkivakuutus. Henkivakuutuksella autat perhettäsi pärjäämään taloudellisesti, jos jonain päivänä äkillisesti menehdyt. Esimerkiksi asuntolainan ja muiden kulujen ei tarvitse kaatua kokonaan puolison niskaan, ja autat perhettäsi jatkamaan elämäänsä ja arkeaan tutuissa puitteissa, vaikka olisitkin itse poissa. Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Lue lisää: turva.fi/henkivakuutus

Muita etuja liiton jäsenille

Etu työttömälle tai lomautetulle: Mikäli työttömyys tai lomautus kohtaa, Turva joustaa vakuutusmaksuissa. Turva myöntää pyynnöstä työttömälle tai lomautetulle ammattiliiton jäsenelle kuuden viikon korottoman lisämaksuajan vakuutusmaksuihin. Maksuaikaa saadakseen työttömäksi jääneen tai lomautetun Turvan asiakkaan tulee laskun saadessaan ottaa yhteyttä Turvan asiakaspalveluun, josta hän saa tarkemmat toimintaohjeet. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta: turva.fi/yhteystiedot

Vakuutusturva aina mukanasi

Turva tarjoaa asiakkailleen ilmaisen TaskuTurva –mobiilisovelluksen. Sen kautta näet kaikki Turvassa olevat vakuutuksesi, niin liiton ottamat kuin omat henkilökohtaiset vakuutuksesi. Sovelluksessa on erityisiä etuja lapsivakuutuksen Junioriturva Plussan hankkineille ja Turvan autoileville asiakkaille.

TaskuTurvan suorakorvauskortin avulla junnun lääkärikäynnit hoituvat jopa rahaa käyttämättä, jolloin korvauksia ei tarvitse erikseen hakea. Kun kaskossasi on lasivakuutus, särö auton lasissa ei tee lovea lompakkoon, sillä TaskuTurvan avulla lasin korjaus onnistuu rahaa käyttämättä ja vaihtokin vain omavastuun hinnalla.

Lue lisää: www.turva.fi/taskuturva.