Yrittäjien liitto


» Täytä jäsenhakemus tästä ja liity yrittäjäjäseneksi! 


Suomen Fysioterapeutit on paras järjestäytymisen vaihtoehto fysioterapia-alan yrittäjille ja ammatinharjoittajille. Liitto kehittää ja valvoo myös yrittäjien toimintaympäristöä. Tähän meillä on vahvat verkostot esimerkiksi AKY – Akavalaiset Yrittäjät ry:n kautta. 

Liiton yrittäjäjäsenenä saat neuvontaa ja ohjeita kaikissa työelämään liittyvissä asioissa. Alan yrittäjyyteen erikoistuneet kehittämisasiantuntijamme ja tarvittaessa juristimme neuvovat sinua tarpeen mukaan esimerkiksi sopimusasioissa ja muissa yritystoiminnan kysymyksissä. 

Yrittäjinä ja ammatinharjoittajina toimivat maksavat jäsenyydestään vuosimaksun, joka on kaikille saman suuruinen. Kaikki jäsenmaksuluokat ja alennukset löydät täältä

Mikäli toimit sekä palkansaajana että yrittäjänä, valitse jäsenyytesi tyyppi sen mukaan, kumpaa teet enemmän. Myös sivutoimiset yrittäjät ovat esimerkiksi yrittäjyyteen liittyvien jäsenetuvakuutusten piirissä. 

Etujen arvo ylittää vuosimaksun

Jäsenyys sisältää paljon tärkeitä etuja, joiden arvo jo itsessään ylittäisi erikseen ostettuna vuosittaisen jäsenmaksun suuruuden. 

Fysioterapeutti yrittäjänä -oppaasta löydät kattavan ohjeistuksen yrittäjyyteen aina yrityksen perustamistoimista lähtien. 

Suomen Fysioterapeutit ylläpitää Facebookissa liiton yrittäjäjäsenille tarkoitettua suljettua ryhmää (jäsenyys tarkistetaan liittymishetkellä). Ryhmässä voi vapaasti käydä keskustelua yrittäjyyteen liittyvistä teemoista. Myös liiton asiantuntijat seuraavat ryhmän keskusteluita ja vastaavat kysymyksiin. 

Lisäksi saat jäsenetuna mm. maksuttomat potilasasiamiespalvelut, potilasvakuutuksen ja muita vakuutusetuja sekä Fysioterapia-lehden 7 kertaa vuodessa.

 

Työelämään ja ammatillisiin asioihin liittyvät yhteydenotot:
edunvalvonta@suomenfysioterapeutit.fi tai
Käytä turvapostia, mikäli viesti sisältää henkilötietoja tai arkaluontoista tietoa.

 

Miltä Suomi näyttää yrittäjän silmin? Katso yrittäjäpäivän kooste alta!

Yrittäjien liitto

Jarmo Mäkelä

Erityisasiantuntija
(yrittäjät, työterveyshuolto)

p. 0207 199 597
p. 040 868 1779
jarmo.makela@suomenfysioterapeutit.fi

» Lähetä suojattu sähköposti

Yrittäjäuutisia

Ajankohtaista yrittäjien edunvalvonnassa

Lue lisää

Yrittäjäneuvonta

Lue lisää

Vakuutukset

Lue lisää

Fysioterapeutti yrittäjänä -opas

Lue lisää

Fysioterapian hinnoittelu

Lue lisää

Fysioterapian kotitalousvähennys

Lue lisää

Julkiset hankinnat

Tällä sivulla kerrotaan fysioterapiapalveluiden julkisista hankinnoista.

Lue lisää