Vuoden Fysioterapeuttiopiskelija ja opinnäytetyöstipendit

Suomen fysioterapeuttiopiskelijoiden verkoston edustajat valitsevat yhdessä Suomen Fysioterapeuttien ja Fysiolinen kanssa vuosittain Vuoden Fysioterapeuttiopiskelijan. Palkinnoksi voittaja saa 1000 € arvoisen Fysioline-stipendin. Hakuaika on elo-syyskuussa. Seuraa siis verkoston ja Suomen Fysioterapeuttien some-kanavia, niin tilaisuus ehdottaa tunnustuksen saajaksi omaa suosikkiasi ei mene ohi!

Ensimmäiseksi Vuoden Fysioterapeuttiopiskelijaksi valittiin vuonna 2021 Sini Hietala Seinäjoen ammattikorkeakoulusta. Vuonna 2022 tittelin sai Petri Salminen Tampereen ammattikorkeakoulusta.

Opinnäytetyöstipendit

Liitto jakaa vuosittain opinnäytetyöstipendin sekä alempi- että ylempi korkeakoulututkinto -sarjoissa. Opinnäytetyöstipendin kriteerien mukaan palkittavan opinnäytetyön aiheen tulee olla yleisesti merkittävä fysioterapian ammatin kehittämisen kannalta. Opinnäytetyötä voi ehdottaa palkittavaksi opinnäytetyön ohjaava opettaja, joka myös lähettää hakemuksen allekirjoitettuna liiton toimistolle. Ammattikorkeakoulu voi lähettää yhden ehdotettavan työn/sarja. Opinnäytetyön tulee olla valmis ja kokonaan hyväksytty hakuajan päättymiseen mennessä. Hakuun hyväksytään hakuajan päättymispäivää edeltävän vuoden aikana valmistuneet opinnäytetyöt.

Alemman korkeakoulututkinnon opiskelijoilla Suomen Fysioterapeuttien jäsenyyden (opiskelija-, tai varsinainen jäsenyys) on täytynyt jatkua vähintään vuoden ajan hakuajan päättymiseen mennessä. Ylemmän korkeakoulututkinnon opiskelijoilla jäsenyyden on täytynyt jatkua vähintään kahden vuoden ajan yhtäjaksoisesti hakuajan päättymiseen mennessä.

» Opinnäytetyöstipendi, hakemus
» Opinnäytetyöstipendi, täyttöohje

Vuoden Fysioterapeuttiopiskelija ja opinnäytetyöstipendit

Mauri Katajisto

Erityisasiantuntija
(jäsenyys, opiskelijatyö)

p. 0400 955 626
mauri.katajisto@suomenfysioterapeutit.fi
IG: @mauri_was_here_

» Lähetä suojattu sähköposti