Opiskelijoiden liitto


» Täytä jäsenhakemus tästä ja liity opiskelijajäseneksi! 


Suomen Fysioterapeutit on fysioterapeuttien ja fysioterapeuttiopiskelijoiden oma liitto – ainoa suomalainen ammattiliitto, joka ajaa fysioterapian ja fysioterapeuttien asemaa. Fysioterapiaa voi Suomessa opiskella 14 ammattikorkeakoulussa. Tutkinnon laajuus on 210 opintopistettä. 

Suomen Fysioterapeuttien jäseneksi kannattaa liittyä jo opiskeluaikana. Pääset heti alusta alkaen mukaan oman ammattikuntasi toimintaan ja käytettävissäsi ovat esimerkiksi kehittämisasiantuntijoidemme neuvontapalvelut. 

Liitto ajaa opiskelijoiden asioita tiiviissä yhteistyössä opiskelijoiden itsensä kanssa. Tarjolla on materiaalia, tapahtumia ja korkeakouluvierailuja. Lisäksi fysioterapeuttiopiskelijoilla on oma opiskelijaedustajansa liiton hallinnossa. 

Opiskelijajäsenyys on kannattava sijoitus! 

Suomen Fysioterapeuttien opiskelijajäsenenä saat 45 € vuosimaksulla runsaasti erilaisia etuja – mm. opiskelijoille suunnatun uutiskirjeen ja seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvän Fysioterapia-lehden. Fysioterapia-lehti on loistava mahdollisuus kasvattaa omaa ammatti-identiteettiä opiskelun alkuvaiheesta lähtien ja pysyä mukana alan tuoreimmissa käänteissä. Mikäli aloitat opintosi syksyllä ja liityt heti jäseneksi, saat loppuvuoden jäsenyyden maksutta! 

Opiskelijajäsenenä pääset normaalia edullisemmin ja monesti jopa maksutta erilaisiin liiton järjestämiin täydennyskoulutuksiin. Tutustu koulutustarjontaan osoitteessa https://suomenfysioterapeutit.tapahtumiin.fi. 

Mikäli teet opiskelun ohella mitä tahansa palkkatöitä, sinun on mahdollista kerryttää ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan liittyvää työssäoloehtoa jo ennen valmistumistasi. 

Liitolla on 14 jäsenyhdistystä, osa alueellisia ja osa fysioterapian erikoisaloja edustavia. Voit vapaasti valita, haluatko kuulua liittoon jonkin jäsenyhdistyksen kautta vai suoraan henkilöjäsenenä. 

Tutustu alta tarkemmin liiton opiskelijatoimintaan ja etuuksiin! Tietoa eduista löydät myös vuoden 2023 sähköisestä jäsenetuoppaastamme. 

Suomen Fysioterapeuttien opiskelijajäsenyys on tarkoitettu perusopintoja suorittaville fysioterapeuttiopiskelijoille. Fysioterapeutin tutkinnon suorittamisen jälkeen olet liiton varsinainen jäsen myös silloin, kun suoritat esimerkiksi maisteriopintoja tai ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. 

 

Työelämään ja ammatillisiin asioihin liittyvät yhteydenotot:
edunvalvonta@suomenfysioterapeutit.fi tai
Käytä turvapostia, mikäli viesti sisältää henkilötietoja tai arkaluontoista tietoa.

Opiskelijoiden liitto

Mauri Katajisto

Erityisasiantuntija
(jäsenyys, opiskelijatyö)

p. 0400 955 626
mauri.katajisto@suomenfysioterapeutit.fi
IG: @mauri_was_here_

» Lähetä suojattu sähköposti

Uutisia opiskelumaailmasta

Opiskeluun ja opetukseen liittyviä uutisia

Lue lisää

Opiskelijaneuvonta

Lue lisää

Opiskelijoiden verkostot

Lue lisää

Maksutonta koulutusta

Lue lisää

Vuoden Fysioterapeuttiopiskelija ja opinnäytetyöstipendit

Lue lisää

Oletko valmistumassa?

Lue lisää

SFOT-tapahtumat

Lue lisää