Loma-asunnot ja matkailu

A-palvelut (ent. A-lomat) tarjoaa liiton jäsenille edullista loma-asumista.

Edut Member+ -palvelusta

Akavalaisten liittojen yhteisen Member+ -verkkopalvelun kautta käytettävissäsi on tällä hetkellä 15 lomahuoneistoa, 33 hotellia ja lähes 4000 hostellia Suomessa sekä ulkomailla. Ja nämä kaikki jäsenhinnoin!

A-palveluiden lomahuoneistojen lisäksi edullista majoitusta tarjoavat hotelliketjuista Omena-hotellit, Finlandia Hotels sekä Prime Hotels. Yksittäisinä erittäin kiinnostavina vierailukohteina löydät Hotelli Pariisin Villen Porvoosta, Hotelli Lasaretin Oulusta sekä Tahko Spa Hotel:n hulppeat apartment-huoneistot Nilsiän Tahkolta. Eksotiikkaa hakeville löytyy Helsingin keskustasta Kauppatorin rannasta hotellilaiva Nikolai II. Näiden lisäksi palvelussa on kampanjaluonteisesti myös muita kiinnostavia majoitustarjoajia.

Mikäli hostellit ovat enemmän sinun juttusi, suosittelemme hyödyntämään hostellijärjestön korttiedun.

Tutustu kaikkeen jäsenetutarjontaan osoitteessa www.memberplus.fi. Suosittelemme rekisteröitymään palveluun, koska vain siten näet kaikki sinulle kuuluvat edut ja palvelut. Rekisteröityminen ei sido sinua mihinkään, ja kaikki tarjolla olevat edut ovat osa liittomme jäsenetutarjontaa.

» www.memberplus.fi