Liity jäseneksi

Hienoa, että kiinnostuit Suomen Fysioterapeuttien jäsenyydestä! Tutustu ensin jäsenyyden eri vaihtoehtoihin ja käy sen jälkeen täyttämässä jäsenhakemus alla olevan linkin kautta.


» Täytä jäsenhakemus tästä 


Ammattiliiton jäsenyys on aina kannattava sijoitus. Se on paras tapa turvata oma selusta muuttuvassa työelämässä. Me Suomen Fysioterapeuteissa tunnemme fysioterapian ja kuntoutuksen. Olemme paras valinta valvomaan jokaisen fysioterapeutin ja fysioterapeuttiopiskelijan etuja. 

Suomen Fysioterapeuttien jäseneksi voi liittyä jokainen laillistettu fysioterapeutti tai fysioterapian perusopintoja suorittava opiskelija. Liittoon voi kuulua joko suoraan tai jonkin jäsenyhdistyksen kautta. Yhdistykset järjestävät jäsenilleen omaa toimintaa, tapahtumia ja koulutusta. 

Liiton jäsenyys tuo turvaa

Kehittämisasiantuntijamme, paikalliset luottamusmiehet ja tarvittaessa juristit neuvovat ja auttavat kaikissa työelämään, opiskeluun tai yrittäjyyteen liittyvissä ongelmatilanteissa. Palkansaajana tai opiskelijana olet lisäksi oikeutettu työttömyyskassan jäsenyyteen osana jäsenmaksuasi. Näin varmistat perusturvaa paremman ansiotason, mikäli jäät työttömäksi – eikä se maksa sinulle mitään lisää! 

Jäsenyys tukee ammatillista kehittymistä

Suomen Fysioterapeutit tuottaa runsaasti ammatillista tietoa arjen työn tueksi. Pidämme tärkeänä fysioterapian tutkimusta ja näyttöön perustuvia käytäntöjä. Fysioterapia-lehti on yksi merkittävimmistä jäseneduistamme – eikä suotta! 

Urakehityksesi tueksi voit esimerkiksi hakea erikoisasiantuntijanimikettä tai tulla valituksi Vuoden Fysioterapeutiksi. Tuottamistamme fysioterapiasuosituksista saat eväitä arjen työhön. 

Jäsenyydestä on iloa myös vapaa-ajalla

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä saat tuntuvia jäsenetuja esimerkiksi Danske Bankilta, Vakuutusyhtiö Turvalta ja Tempurilta. Lisäksi käytettävissäsi on valtava määrä etuja akavalaisten liittojen yhteisen Member+ -jäsenetupalvelun kautta. Löydät siltä kattavan valikoiman esimerkiksi loma-asumiseen, matkailuun ja muuhun vapaa-aikaan liittyviä etuja. 

» Tutustu jäsenetuihin
» Kaikkien akavalaisten yhteinen jäsenetupalvelu Member+

Jäsenyyden muodot

Lue lisää

Bli medlem

Lue lisää