Liiton järjestämä koulutus

Suomen Fysioterapeutit järjestää ensisijaisesti jäsenilleen sekä ammatillista täydennys- ja erikoistumiskoulutusta että muihin työelämätaitoihin liittyvää koulutusta. Liiton järjestämän ammatillisen täydennys- ja erikoistumiskoulutuksen tavoitteena on vahvistaa fysioterapeuttien näyttöön perustuvaa työskentelytapaa ja parantaa fysioterapian laatua. Työelämätaitoihin liittyvien koulutusten tavoitteena on lisätä fysioterapeuttien valmiuksia esimerkiksi palkkaneuvotteluissa, asiantuntijaviestinnässä, markkinoinnissa ja palvelumuotoilussa.

Liiton täydennyskoulutus on opintopisteytettyä, jotta se olisi vertailukelpoista muiden koulutusten kanssa.

» Ohjeistus täydennyskoulutusten pisteytykseen

Liiton järjestämä koulutus

» Ajankohtaisen koulutustarjonnan löydät liiton koulutuskalenterista

» Maksulliset tapahtumat löydät liiton verkkokaupasta

» Jäsenille maksuttoman koulutustarjonnan löydät liiton Vuolearning -oppimisalustalta

Tarvitset Vuolearningiin käyttäjätunnukset, jotka on annettu kaikille 1.11.2023 jälkeen liittoon liittyneille automaattisesti. Jos et ole vielä saanut tunnuksia, voit pyytää ne osoitteesta ilmoittautumiset@suomenfysioterapeutit.fi.

Kaikille avoin koulutus

Liitto järjestää myös kaikille avoimia tilaisuuksia ja tapahtumia:

Kuntoutusalan infowebinaarit sisältävät tärkeää tietoa mm. sote-alan ajankohtaisista muutoksista, työelämästä ja työhyvinvoinnista.

Työelämän hyvät käytännöt -webinaarisarja sisältää tietoa fysioterapia-alalla tehdystä kehittämistyöstä ja sen jalkauttamisesta käytäntöön.

B-studio on liiton oma keskusteluohjelma, jossa asiantuntijat keskustelevat alan ajankohtaisista aiheista.

Opparivartti oli liiton juhlavuoden kunniaksi järjestämä teemawebinaarisarja, joissa valmistuvat opiskelijat pääsevät kertomaan tutkimustuloksistaan muille ammattilaisille.

Vaikuttajavartti oli toinen liiton juhlavuoden kunniaksi järjestämä teemawebinaarisarja. Sarjassa esiteltiin konkreettisia terveydenhuollon uudistamistoimia, joilla on mahdollista lyhentää hoitojonoja ja keventää kustannuksia.

 

Liiton järjestämä koulutus

Juho Korpi

Erityisasiantuntija
(ammatilliset asiat, terveys- ja koulutuspolitiikka)

p. 0400 166 506
juho.korpi@suomenfysioterapeutit.fi

» Lähetä suojattu sähköposti