23/05/2018

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen kilpailutus ja tapaturmavakuutus

Kela edellyttää lääkinnällisen vaativan kuntoutuksen tarjouskilpailuun osallistuvalta yrittäjältä, että hänellä on ammatillinen vastuuvakuutus ja potilasvakuutus. Nämä vakuutukset Suomen Fysioterapeutit ry on ottanut itsenäisille yrittäjäjäsenilleen vakuutusyhtiö Turvasta.

Uutena vakuutusmuotona Kela edellyttää, että yrittäjällä on tapaturmavakuutus terapia-asiakkailleen terapian aikana sattuvien tapaturmien varalle. Tämä tapaturmavakuutus kattaa niitä tilanteita, jotka eivät mene ammatillisen vastuuvakuutuksen tai potilasvakuutuksen piiriin. Turva tarjoaa myös Kelan vaatiman tapaturmavakuutuksen terapia-asiakkaiden tapaturmien varalle. Vakuutuksen ostamiseksi pyydä tarjous, jolloin saat tiedon vakuutuksen kustannuksista.

Tarjouksen jättäminen Kelaan ei edellytä vielä sitä, että vakuutus olisi jo voimassa. Vakuutuksen pitää olla voimassa 1.1.2019 alkaen.

Lisätietoa vakuutuksesta ja vakuutustarjouksesta saat Turvan yrityspalvelusta puh. 01019 5107 tai Turvan toimipaikoista. Jos ehdit jo ottaa vakuutuksen ennen Kelan täsmennyksiä vakuutuksen sisällöstä, ota yhteys Turvan yrityspalveluun puh. 01019 5107, jotta vakuutus voidaan muuttaa Kelan vaatimusten mukaiseksi.

Lisätietoja liiton jäsenten eduista ja alennuksista Turvassa löydät osoitteesta: turva.fi/suomenfysioterapeutit