06/11/2023

Olemme mukana Apuväline 2023 -tapahtumassa!

Suomen Fysioterapeutit on mukana Apuväline 2023 -tapahtumassa Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 9.-11.11.2023. Löydät meidät messuosastolta nro 939, joka sijaitsee aivan pohjoisen sisäänkäynnin tuntumassa, Cafe Dublinin vieressä.

Rekisteröidy ammattilaiskävijäksi ja tule käymään osastollamme!

Olemme itse paikalla torstain ja perjantain, mutta lauantainakin voit käydä poimimassa mukaasi Fysioterapia-lehteä ja esitteitä.


Apuväline 2023 -tapahtuma kokoaa apuvälinealan, kuntoutuksen, terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset sekä apuvälineiden käyttäjät yhteen joka toinen syksy. Tapahtuma esittelee laajasti ja monipuolisesti apuvälineet liikkumiseen, kommunikointiin, kotiin ja työhön, ammattilaisille ja apuvälineiden käyttäjille. Kuntoutus ja esteettömys ovat erottamaton osa tätä kokonaisuutta.

Apuväline-tapahtuma on täynnä tietoa ja koettavaa – ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua alan ajankohtaiseen tietoon, uusimpiin ratkaisuihin ja verkostoitua innostavien keskustelujen äärellä.

Tänä vuonna kiinnostavia teemoja ovat mm. hyvinvointialueiden toiminta, alan uudet teknologiat sekä kuntoutuksen ja apuvälineiden vaikuttavuus. Sisältöä työstetään parhaillaan, pysy kuulolla – tulossa on koulutuksellista ja kiinnostavaa ohjelmaa!

Tutustu tapahtumaan:
» https://apuvaline.expomark.fi/