29/06/2022

Terveyspalvelualalla saavutettiin sopimusratkaisu

Terveyspalvelualan työehtosopimusneuvotteluissa on saavutettu neuvottelutulos keskiviikkona 29. kesäkuuta. Saavutetun sopimusratkaisun yksityiskohdista tiedotetaan tarkemmin neuvottelujärjestön hallintojen hyväksyttyä sopimusratkaisun.

Terveyspalvelualan työehtosopimuksesta neuvottelevat Terveyspalvelualan Unioni ja työnantajapuolta edustavan Hyvinvointiala HALI ry. Tiedotamme sisällöstä tarkemmin sen jälkeen, kun sopimusratkaisu on hyväksytty.

Terveyspalvelualan Unioni on ammatillisesti laajin terveyspalvelualan neuvottelujärjestö ja se edustaa neuvotteluissa kaikkia kahdeksaa jäsenjärjestöään. Unionin jäsenliittojen jäsenet työskentelevät erilaisissa terveydenhuollon, kuntoutuksen ja sosiaalialan asiantuntija- ja ammattitehtävissä sekä ravitsemuspalvelu-, puhtauspalvelu-, kiinteistönhoito- ja toimistotehtävissä.

Neuvottelutulos on saavutettu myös yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen osalta. Työehtosopimus on käytössä mm. yksityisissä asumispalveluyksiköissä. Tästäkin sopimusratkaisusta tiedotetaan tarkemmin neuvottelujärjestöjen hallintojen hyväksyttyä esityksen.

Terveyspalvelualalla saavutettiin sopimusratkaisu

Juho Korpi

Erityisasiantuntija
(ammatilliset asiat, terveys- ja koulutuspolitiikka)

p. 0400 166 506
juho.korpi@suomenfysioterapeutit.fi

» Lähetä suojattu sähköposti