Liity jäseneksi
eAsiointi

Vakuutusedut

Suomen Fysioterapeutit on vakuuttanut jäsenensä Turvassa. Liitto on ottanut varsinaisille jäsenilleen ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen (*, potilasvakuutuksen (** ja järjestötehtävissä voimassa olevan järjestövakuutuksen. Järjestövakuutus on voimassa vain liiton virallisissa tapahtumissa ja se koskee varsinaisten jäsenten lisäksi myös kaksoisjäseniä. Jos sinulla on epäselvyyttä, onko vakuutuksesi voimassa jossain tilaisuudessa, ota yhteyttä liiton toimistoon toimisto@suomenfysioterapeutit.fi, p. 0207 199 590.

Lisätietoja vakuutuksista saat Turvan asiakaspalvelusta p. 010 19 5110, sähköpostitse asiakaspalvelu@turva.fi  tai osoitteesta www.turva.fi/suomenfysioterapeutit.

*) Yrittäjäjäsenten osalta vakuutettuja ovat itsenäiset ammatinharjoittajat, joiden palveluksessa ei ole työntekijöitä. Tämä toiminta voi tapahtua myös yritysmuodossa silloin, kun jäsen yksin omistaa kyseisen yrityksen. Vakuutusedut ovat voimassa myös Suomen Fysioterapeuttien varsinaisilla palkansaajajäsenillä, jotka toimivat sivutoimisina yrittäjinä. Oikeusturvavakuutus on voimassa, kun jäsenyys liitossa on ollut voimassa 6 kuukautta. Muista aina tarkistaa vakuutusehdot: www.turva.fi/suomenfysioterapeutit.

**) Vakuutus kattaa liiton jäsenten (pois lukien opiskelijajäsenet) itsenäisinä yrittäjinä harjoittaman terveyden- ja sairaanhoitotoiminnan. Vakuutus ei kata avustajaa eikä työntekijää.

Vakuutustodistukset

Mikäli tarvitset vakuutustodistusta esim. kilpailutuksia varten, voit tulostaa sen tämän sivun alaosasta kirjautumalla ensin sivustolle jäsentunnuksillasi (samat tunnukset, joilla käytät eAsiointia). Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo ne täällä.

Etuja myös henkilökohtaisiin vakuutuksiin

Turva tarjoaa ammattiliittojen jäsenille 10 % jäsenalennuksen vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. Jos sinulla on Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi henkilö-, kasko-, lemmikki- tai venevakuutus, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen.

Jos sinulla on vain yksi vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta.

Lisäksi Turva tarjoaa ammattiliittojen jäsenille räätälöityjä vakuutustuotteita, kuten kattavan Liittokaskon sekä Henkikulta- ja Parikulta –henkivakuutukset.

Löydät tarkempaa lisätietoa eduista osoitteessa turva.fi/etusi.

Liittojen jäsenille räätälöityjä vakuutuksia

Liittokasko on liittojen jäsenille räätälöity autovakuutus, jossa on enemmän ominaisuuksia kuin missään Turvan kaskotuotteessa, erikoisuutena ainutlaatuinen bonusetu. Vakuutus on tarkoitettu yksityiskäyttöisille henkilö- ja pakettiautoille.

Henkikulta ja parikulta ovat henkivakuutuksia, joita tarjotaan vain ammattiliittojen jäsenille perheineen. Vakuutus tarjoaa turvaa kuoleman varalle. Henkikulta-vakuutus voidaan ottaa sekä lapselle että aikuiselle. Parikulta on kahden henkilön yhteinen henkivakuutus.

Lue lisää: www.henkikulta.fi

Muita etuja liiton jäsenille

Etu työttömälle tai lomautetulle: Mikäli työttömyys tai lomautus kohtaa, Turva joustaa vakuutusmaksuissa. Turva myöntää pyynnöstä työttömälle tai lomautetulle ammattiliiton jäsenelle kuuden viikon korottoman lisämaksuajan vakuutusmaksuihin. Maksuaikaa saadakseen työttömäksi jääneen tai lomautetun Turvan asiakkaan tulee laskun saadessaan ottaa yhteyttä Turvan asiakaspalveluun, josta hän saa tarkemmat toimintaohjeet. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta: turva.fi/yhteystiedot

Vakuutusturva aina mukanasi

Turva tarjoaa asiakkailleen ilmaisen TaskuTurva –mobiilisovelluksen. Sen kautta näet kaikki Turvassa olevat vakuutuksesi, niin liiton ottamat kuin omat henkilökohtaiset vakuutuksesi. Sovelluksessa on erityisiä etuja lapsivakuutuksen Junioriturva Plussan hankkineille ja Turvan autoileville asiakkaille.

TaskuTurvan suorakorvauskortin avulla junnun lääkärikäynnit hoituvat jopa rahaa käyttämättä, jolloin korvauksia ei tarvitse erikseen hakea. Kun kaskossasi on lasivakuutus, särö auton lasissa ei tee lovea lompakkoon, sillä TaskuTurvan avulla lasin korjaus onnistuu rahaa käyttämättä ja vaihtokin vain omavastuun hinnalla.

Lue lisää: www.turva.fi/taskuturva.