eAsiointi

Vakuutusedut

Suomen Fysioterapeutit on vakuuttanut jäsenensä Turvassa. Liitto on ottanut varsinaisille jäsenilleen ammatilllisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen (*, potilasvakuutuksen (** ja järjestötehtävissä voimassa olevan järjestövakuutuksen. Järjestövakuutus on voimassa vain liiton virallisissa tapahtumissa ja se koskee varsinaisten jäsenten lisäksi myös rinnakkaisjäseniä. Jos sinulla on epäselvyyttä, onko vakuutuksesi voimassa jossain tilaisuudessa, ota yhteyttä liiton toimistoon toimisto@suomenfysioterapeutit.fi, p. 0207 199 590.

Lisätietoja vakuutuksista saat Turvan asiakaspalvelusta p. 010 19 5110, sähköpostitse asiakaspalvelu@turva.fi  tai osoitteesta www.turva.fi/suomenfysioterapeutit.

*) Yrittäjäjäsenten osalta vakuutettuja ovat itsenäiset ammatinharjoittajat, joiden palveluksessa ei ole työntekijöitä. Tämä toiminta voi tapahtua myös yritysmuodossa silloin, kun jäsen yksin omistaa kyseisen yrityksen. Vakuutusedut ovat voimassa myös Suomen Fysioterapeuttien varsinaisilla palkansaajajäsenillä, jotka toimivat sivutoimisina yrittäjinä. Oikeusturvavakuutus on voimassa, kun jäsenyys liitossa on ollut voimassa 6 kuukautta. Muista aina tarkistaa vakuutusehdot: www.turva.fi/suomenfysioterapeutit.

**) Vakuutus kattaa liiton jäsenten (pois lukien opiskelijajäsenet) itsenäisinä yrittäjinä harjoittaman terveyden- ja sairaanhoitotoiminnan. Vakuutus ei kata avustajaa eikä työntekijää.

Vakuutustodistukset

Mikäli tarvitset vakuutustodistusta esim. kilpailutuksia varten, voit tulostaa sen tämän sivun alaosasta kirjautumalla ensin sivustolle jäsentunnuksillasi (samat tunnukset, joilla käytät eAsiointia). Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo ne täällä.

Etuja myös henkilökohtaisiin vakuutuksiin

Liiton ottamien vakuutusten lisäksi Suomen Fysioterapeuttien jäsenet saavat Turvasta lukuisia muita etuja, sillä Turvassa ammattiliiton jäsenkortti on paras etukortti. Turva tarjoaa esimerkiksi seuraavat edut:

Maksualennukset

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä saat Turvan jatkuviin vapaaehtoisiin koti-, auto- ja henkilövakuutuksiin 10 %:n alennuksen.

Lisäksi saat asiakkuutesi keston perusteella 5–10 %:n omistaja-asiakasalennuksen.

Liittojen jäsenille räätälöityjä vakuutuksia

Liittokasko on liittojen jäsenille räätälöity autovakuutus, jossa on enemmän ominaisuuksia kuin missään Turvan kaskotuotteessa, erikoisuutena ainutlaatuinen bonusetu. Vakuutus on tarkoitettu yksityiskäyttöisille henkilö- ja pakettiautoille.

Henkikulta on henkivakuutus, jonka saavat vain ammattiliittojen jäsenet perheineen. Vakuutus tarjoaa turvaa kuoleman varalle. Henkikulta-vakuutus voidaan ottaa sekä lapselle että aikuiselle.

Lue lisää: www.henkikulta.fi

Muita etuja liiton jäsenille

Kodinhoitoetu: Turva tarjoaa Suomen Fysioterapeuttien jäsenille etuna mahdollisuuden saada korvausta tapaturman jälkeisenä toipilasaikana käytetyistä kodinhoitopalveluista. Edun tarkoituksena on helpottaa arjen sujumista toipumisen aikana. Ammattiliittosi jäsenenä olet oikeutettu etuun, jos sinulla on Turvasta 1.6.2008 jälkeen otettu henkilökohtainen tapaturmavakuutus. Kodinhoitoedun saaminen edellyttää lisäksi voimassa olevaa kotivakuutusta Turvassa.

Lue lisää: www.turva.fi/kodinhoitoetu

Etuja työttömille: Mikäli työttömyys kohtaa, Turva joustaa vakuutusmaksuissa ja auttaa vahingon sattuessa. Ammattiliittoon kuuluva työtön asiakas saa Turvasta pyynnöstä kuuden viikon korottoman lisämaksuajan.

Jos työttömyyden aikana sattuu vahinko rakennukselle tai irtaimistolle, ammattiliiton jäsen saa kotivakuutuksesta korvauksen ilman perusomavastuuta. Omavastuuedun voi käyttää kerran asiakkuuden/jäsenyyden aikana per kotitalous ja silloin, kun ilmoitus työttömyydestä on tehty liittoon.

Vakuutusturva aina mukanasi

Turva on julkaissut uuden mobiilisovelluksen, TaskuTurvan. Sen kautta näet kaikki Turvassa olevat vakuutuksesi, niin liiton ottamat kuin omat henkilökohtaiset vakuutuksesi. Sovelluksessa on erityisiä etuja lapsivakuutuksen Junioriturva Plussan hankkineille ja Turvan autoileville asiakkaille.

TaskuTurvan suorakorvauskortin avulla junnun lääkärikäynnit hoituvat jopa rahaa käyttämättä, jolloin korvauksia ei tarvitse erikseen hakea. Kun kaskossasi on lasivakuutus, särö auton lasissa ei tee lovea lompakkoon, sillä TaskuTurvan avulla lasin korjaus onnistuu rahaa käyttämättä ja vaihtokin vain omavastuun hinnalla. Sovellus on ladattivissa sekä iOS- että Android-puhelimiin.

Lue lisää: www.turva.fi/taskuturva.