Tempur

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä saat Tempurin suositushintaisista tuotteista 25 % alennuksen tempur.fi-verkkokaupasta sekä myymälöistä (Espoo Iso Omena, Espoo Ainoa, Helsinki Outlet, Helsinki Itis, Helsinki Kamppi, Hyvinkää Willa, Joensuu Kauppakatu 23a, Järvenpää Sibeliuksenkatu 18-20, Kuopio Matkus, Pori Puuvilla, Raisio Mylly, Turku Eerikinkatu 9, Vantaa Jumbo, Vantaa Tikkuri).

Löydät alekoodin tämän sivun alaosasta kirjauduttuasi ensin sivustolle omilla jäsentunnuksillasi.

Palaudumme pääasiassa unen kautta. Hyvä nukkumisergonomia parantaa yöunta, vireyttä sekä ennaltaehkäisee ja vähentää olkapää-, niska- ja selkäkipuja. Nukkumisergonomiaan vaikutetaan ennen kaikkea tyyny- ja patjavalinnoilla. Kun nukut TEMPUR-patjalla ja -tyynyllä, huomaat heti niiden ainutlaatuisuuden. TEMPUR-materiaali muotoutuu kehosi  muotojen mukaan yksilöllisesti. Vartalosi paino jakautuu patjalle tavalliseen joustinpatjaan verrattuna tasaisemmin ja näin painerasituksen aiheuttama epämukavuus vähenee. Löydät heti levollisen nukkumisasennon, jossa voit rentoutua ilman unta häiritsevää kääntyilyä.


Valitse tutkitusti paras! Tempuria suosittelee myös Selkäliitto ja Uniliitto – se on paras selälle ja unelle!

Kansainvälisen ja kotimaisen tutkimuksen testivoittaja TEMPUR on maailman johtava vuodevalmistaja. TEMPUR on ainoa valmistaja, jolla on NASA:n sertifikaatti tunnustuksena materiaalin aitoudesta, laadusta ja kestävyydestä.

Arvostetussa eurooppalaisessa tutkimuksessa TEMPUR-tuotteilla oli tutkitusti tyytyväisimmät käyttäjät Suomessa ja 13 muussa maassa. Suomessa TEMPUR valikoitui ensimmäiselle sijalle mm. laadussa ja sopivuudessa selälle (nukkumisergonomia). TEMPURia suositellaan enemmän kuin mitään muuta materiaalia.

Tervetuloa myymälään tai varaa aika ilmaiseen nukkumisergonomian kartoitukseen – ajanvaraajat saavat myös lahjan. Ajanvaraus osoitteessa www.tempurbrandstore.fi/varaa-aika/. Meiltä löydät kaiken tarvittavan hyvään uneen: koulutetut nukkumisergonomian asiantuntijat (KNA) ja aidot painetta vähentävät Tempur-patjat, -vuoteet, -tyynyt, -peitot ja -pientuotteet!

» www.tempurbrandstore.fi