Asiantuntijuus euroiksi

Aika 19.02.2024
Paikka Verkkokoulutus
Koulutuksen järjestäjä Suomen Fysioterapeutit ry

Oletko pohtinut miten fysioterapiapalveluita voi myydä tehokkaasti, mutta eettisesti kestävällä tavalla? Haluaisitko että yrityksesi myynti toteutuu suunnitelmallisesti ja johdonmukaisesti oikeilla kanavilla?

Suomen Fysioterapeuttien järjestämässä koulutuskokonaisuudessa sukelletaan myynnin ihmeelliseen maailmaan. Tuntuuko myyminen vaikealta tai vieraalta? Tämän koulutuksen jälkeen tunnet taatusti toisin!

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana opit laatimaan myyntisuunnitelman, vahvistamaan asiakkuusmarkkinointia, valitsemaan sopivia myyntikanavia,  toteuttamaan myynnin seurantaa ja tietysti myös pitämään myyntipuheita.

Koulutus toteutetaan verkko-opintoina, joihin kuuluu videoluentoja, itsenäisesti suoritettavia tehtäviä, vuorovaikutteisia etälive-oppimistilaisuuksia sekä mahdollisuus verkostoitua kollegoiden kanssa. Koulutuksen voi suorittaa myös täysin oman aikataulun mukaan, mutta suosittelemme erittäin lämpimästi etälivetilaisuuksiin osallistumista. Myynti on aihe, josta kannattaa keskustella!

Kouluttajat

Kouluttaja toimii Veera Matilainen. Veera on palvelumuotoilija, yrityskehittäjä, tuotteistaja, digitaalisen markkinoinnin sekä kaupallistamisen asiantuntija, valmentaja ja mentori. Koulutukseltaan Veera on tradenomi ja hän on suorittanut JET- (Johtamisen erikoisammattitutkinto) ja TKEAT- (Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto) koulutukset.

Veeralla on laaja kokemus PK-yritysten liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on toiminut esihenkilötehtävissä ja kehittäjänä kasvavissa yrityksissä, ja myöhemmin kehittänyt yrittäjänä laajasti eri alojen liiketoimintaa. Veera on tuotteistamisen ja kaupallistamisen ammattilainen, jolla on takanaan satoja yrityksiä ja tuhansia yrittäjiä tuotteistamisen, kaupallistamisen, palvelumuotoilun ja digitaalisen markkinoinnin saralla. Veeran on suosittu valmentaja sekä yhteistyökumppani, jonka saama palaute on poikkeuksetta erittäin hyvää.

Veeran kanssa myyntiä pohtivat liiton erityisasiantuntijat Jarmo Mäkelä & Juho Korpi.

Koulutus on liiton jäsenille maksuton

Ilmoittautuminen päättyy 31.1.2025. Koulutusmateriaalit ovat käytettävissäsi 31.3.2025 saakka.

Näin pääset mukaan

Koulutuksen löydät liiton Vuolearning -oppimisalustalta. Voit aloittaa kurssin itsenäisesti, materiaali päivittyy oppimisalustalle kevään 2024 aikana. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia Vuolearningiin, ole yhteydessä ilmoittautumiset@suomenfysioterapeutit.fi.

Tärkeät päivät heti kalenteriin

Koulutusmateriaalia aletaan julkaista Vuolearningiin helmikuun puolivälin jälkeen. Osa opetuksesta toteutuu etälivenä, merkitse alla olevat päivämäärät heti kalenteriisi!

  • Maanantai 11.3.2024 klo 18:00-20:00
  • Torstai 18.4.2024 klo 8:00-10:00
  • Maanantai 10.6.2024 klo 18:00-20:00
  • Yrittäjäpäivä paikan päällä Lahdessa LAB Ammattikorkeakoululla 5.9. (lisää tietoa myöhemmin)

Tarkemmat tiedot koulutuksesta löydät Vuolearningista.

Johdantoluennon voit katsoa heti: