Kehotietoisuus ja neurologinen fysioterapia

Aika 30.03.2023
Paikka Helsinki
Koulutuksen järjestäjä Sanfy ry

Basic Body Awareness terapia (BBAT) on näyttöön perustuva fysioterapeuttinen lähestymistapa, jonka avulla pyritään saamaan ihmisen terveyttä edistävät voimavarat käyttöön. Työskentely toteutuu terveyslähtöisessä ja kokonaisvaltaisessa viitekehyksessä ja keskeistä on ymmärrys siitä, että keho ja mieli muodostavat kokonaisuuden ja ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa keskenään. Keskeistä harjoittelussa ovat tasapaino, vapaan hengitys ja läsnäolo.

Tämän koulutuksen aikana perehdyt harjoittelun kautta BBAT lähestymistapaan. Lisäksi koulutuksessa pohditaan ja työstetään yhteiskehittelyn avulla mitä mahdollisuuksia on soveltaa ja hyödyntää BBAT kehotietoisuusharjoittelua neurologisessa terapiassa erilaisten asiakasryhmien kanssa. BBAT soveltuu niin yksilö- kuin ryhmätyöskentelyyn. Fysioterapeutti voi hyödyntää sitä myös omassa arjessaan. Koulutus tarjoaa oivan mahdollisuuden verkostoitua samasta aiheesta kiinnostuneiden ammattilaisten kanssa.

Paikka:  Metropolia AMK, Myllypurontie 1, 00920 Helsinki
Kouluttaja: Sirpa Ahola, ft, THM, BBAT opettaja

Hinta: 350€ / hlö, sisältää kahvitarjoilut (max 20 osallistujaa)

Tiedustelut: sariman_64@yahoo.com tai karhulatuija54@gmail.com

Lisätiedot ja ilmoittautuminen (28.2. mennessä):
https://sanfy.tapahtumiin.fi/fi/events/e/kehotietoisuus-ja-neurologinen-fysioterapia-30-31-3-2023-helsinki/63c907480bf7d2b2148b4567