Kirjaamisen koulutuskokonaisuus, osat 1-5 tallenteena

Aika 31.12.2020
Paikka Webinaaritallenne
Koulutuksen järjestäjä Suomen Fysioterapeutit

Syksyllä 2019 järjestettyjen webinaarien tallenteet (video)

» Tilaa tallenteet täältä

Tuntuuko rakenteinen kirjaaminen epämääräiseltä ja hankalalta? Syksyllä 2019 järjestetty viiden webinaarin sarja perehdyttää käytännönläheisesti kirjaamiseen ja siihen liittyviin käytäntöihin aina perusteista alkaen.

Koulutuksen jälkeen tiedät, mitä kaikkea rakenteiseen kirjaamiseen liittyy, miten kirjaaminen käytännössä tehdään ja miksi se on niin tärkeää. Saat eväitä sekä rakenteisen kirjaamisen aloittamiseen että sen kehittämiseen. Koulutuksessa tarkastellaan kirjaamista myös eri organisaatioiden ja järjestelmien välisten erojen näkökulmasta.

(pidetty 11.9.2019 klo 13.00 – 15.00)
Moduli 1: Kirjaamisen rakenteisuus tänään

Rakenteisuuden perusteet ja merkitys fysioterapian kirjaamisessa. Mihin rakenteista kirjaamista tarvitaan? Teoriaa ja käytännön esimerkkejä.

)
Moduli 2: Kirjaamisen merkitys potilaan ja fysioterapeutin oikeusturvaan

Miksi potilastilanteet ja niissä tapahtuneet poikkeavuudet on tärkeää kirjata tarkasti? Mikä on dokumentoinnin merkitys fysioterapeutin ja potilaan oikeusturvaan? Teoriaa ja käytännön esimerkkejä.

)
Moduli 3: Toimintakykytiedon kirjaaminen
Käytännönläheistä tietoa ja esimerkkejä siitä, miten toimintakykytieto fysioterapiassa dokumentoidaan ja miten ICF-luokitusta voidaan hyödyntää toimintakykytiedon kirjaamisessa.

)
Moduli 4: Kirjaaminen eri potilastietojärjestelmissä

Fysioterapia-alalla on käytössä useita järjestelmiä, mutta kirjaamiskäytäntöjen yhtenäisyys on silti tärkeää. Esittelemme yleisimmät ohjelmistot ja osallistujilla on lisäksi mahdollisuus jättää ennakkoon kysymyksiä luennon aikana käsiteltäviksi.

)
Moduli 5: Kirjaamisen oppijan polku

Fysioterapian sähköisen kirjaamisen itseopiskeluun tarkoitetun työkalun esittely.

 

Hinnat:

Suomen Fysioterapeuttien jäsenet
– kaikki viisi moduulia 150 €
– yksittäinen moduuli 45 €
– opiskelijajäsenille maksuton

Ei-jäsenet
– kaikki viisi moduulia 195 €
– yksittäinen moduuli 60 €

» Tilaa tallenteet täältä