Mikko Patovirta: Yli- ja alivireystilojen itsesäätely

Aika 29.11.2019
Paikka Helsinki
Koulutuksen järjestäjä Suomen Fysioterapeutit ja Lasten Fysioterapia ry

klo 12 – 16 | (paikka vielä avoin)

Ahdistuneisuuteen, jännittyneisyyteen ja väsymiseen liittyy keskeisesti autonominen hermosto. Kuormittuneisuuden myötä hermoston toiminta häiriintyy, tunnetilat virittyvät eikä rasituksista palaudu optimaalisesti. Näitä yli- ja alikuormitustiloja pystyy säätelemään omatoimisesti, kun oppii tunnistamaan ja tiedostamaan paremmin oman kehonsa toimintaa. Koulutuksessa opetetaan säätelemään oman hermoston toimintaa, nopeuttamaan kuormituksesta palautumista ja toimimaan arjessa optimaalisemmin.

» Ilmoittautudu mukaan tästä!

 

Tunne vai oire? – Koulutuskiertue 2019

Suomen Fysioterapeutit järjestää syksyllä 2019 yhdessä jäsenyhdistystensä 11 paikkakunnan koulutuskiertueen. Tilaisuuksissa nostetaan esiin fysioterapian psykofyysistä näkökulmaa ja terapeutin omaa jaksamista. Koulutuksesta saat tukea ja tietoa fysioterapian keinoista ahdistuneisuuteen, kehotuntemuksen ja -tietoisuuden hyödyntämisestä terapiassa sekä yli- ja alivireystilojen itsesäätelyn keinoista.

Kouluttajina toimivat kokeneet fysioterapian asiantuntijat Tanja Balk, Kirsti Niskala ja Mikko Patovirta. He lähestyvät kukin aihetta oman asiantuntijuutensa kautta (katso luentoesittelyt klikkaamalla otsikoita):

  • Mikko Patovirta: Yli- ja alivireystilojen itsesäätely
  • Tanja Balk: Fysioterapian keinoja ahdistuneisuuteen
  • Kirsti Niskala: BBAT ja sovellettu rentoutus

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille – käy kuuntelemassa vaikka kaikki kolme! Samalla osallistut mm. arvontoihin, joista voit voittaa kiertueen yhteistyökumppanien Danske Bankin, Chryotech Nordicin, Holiday Clubin ja Eckerö Linen tarjoamia palkintoja!

Osallistumismaksut:

  • Suomen Fysioterapeuttien jäsenet 20 €
  • Suomen Fysioterapeuttien opiskelijajäsenet 0 €
  • Muut 40 €