Muutosjohtaminen fysioterapia-alalla, työpajakoulutus

Aika 03.10.2024
Paikka Messukeskus, Helsinki
Koulutuksen järjestäjä Suomen Fysioterapeutit

Toimitko fysioterapian johtajana tai esihenkilönä? Tule maksuttomaan työpajakoulutukseen verkostoitumaan, keskustelemaan ja kehittämään taitojasi muutosjohtamisessa!

» Ilmoittautuminen


Onko organisaatiossa muutoskykyä? Onnistunut muutosjohtaminen on ihmislähtöistä ja sillä tavoitellaan aitoa muutosta työyhteisön jäsenten ajatus- ja toimintamalleihin. Fysioterapiayksiköissä henkilöstön sitouttaminen yhteiseen tilannekuvaan ja tavoitteisiin edellyttää myös alan erityispiirteiden huomioimista.


Fysioterapia & kuntoutus 2024 -tapahtuman yhteydessä järjestettävän maksuttoman verkostoitumistapaamisen teemana on fysioterapia-alan muutosjohtaminen. Päivän anti huomioi sekä julkisen että yksityisen sektorin toimijat. Lopuksi yhteinen lounas (maksuton). Samalla pääset tutustumaan alan messuihin.

Tilaisuus on avoin fysioterapian johtajille ja esihenkilöille tai vastaaviin tehtäviin pyrkiville. Ilmoittaudu 18.9.2024 mennessä. Tilaisuus on maksuton, mutta 25.9. jälkeen peruuttaneilta tai saapumatta jääneiltä veloitetaan 20 euron peruutuskulu.

Tarkempi ohjelma julkaistaan elokuussa. Rajoitettu osanottajamäärä, varaa paikkasi heti! 

Lisätiedot:

Katri Partanen, erityisasiantuntija
p. 0207 199 596, katri.partanen@suomenfysioterapeutit.fi

Jarmo Mäkelä, erityisasiantuntija
p. 040 868 1779, jarmo.makela@suomenfysioterapeutit.fi