Neurologinen kuntoutuja ja lantionpohja

Aika 18.03.2022
Paikka Hämeenlinna
Koulutuksen järjestäjä Sanfy ry

Koulutus sisältää perustietoa neurologisen kuntoutujan lantionpohjan tyypillisimmistä toimintahäiriöistä, lantionpohjan tutkimisesta (vaatteet päällä), käydään läpi puheeksi ottamisen mallia ja kuinka voisi toteuttaa mm. ohjausta ja neuvontaa. Varustaudu koulutukseen mukavalla ja väljällä vaatetuksella.

Aika: lauantai 18.3.2023 klo 8:30-16:00

Paikka: Kanta-Hämeen keskussairaala, Ahvenistontie 20, Hämeenlinna, fysiatrian yksikkö, 1. krs.

Koulutuksen järjestäjä: Sanfy ry

Kouluttajat: Valpuri Seikkula, fysioterapeutti, YAMK AMO, VSSHP/Tyks asiantuntijapalvelut, Aura Klinikka, Suomen Lantionpohjan fysioterapeutit ry puheenjohtaja. Toisena kouluttajana on Miia Sallinen, fysioterapeutti, seksuaalineuvoja, PSHP/ Tays/fysiatrian yksikkö/PFY2.

Hinta: 200 €, johon sisältyvät kahvit ja lounas.

Koulutukseen voivat osallistua Sanfy ry:n ja Suomen Lantionpohjan fysioterapeutit ry:n jäsenet. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan koko nimi, yhteystiedot ja syntymäaika jäsenyyden tarkistamista varten, puhelinnumero ja laskutusosoite.

Koulutukseen voivat osallistua myös muut kuin Sanfy ry:n ja Suomen Lantionpohjan fysioterapeutit ry:n jäsenet tai muut kuin fysioterapeutit (esim. toimintaterapeutit), jolloin heidän tulee hakea Sanfyn kannattajajäseniksi (50 e jäsenmaksu).

Sitovat ilmoittautumiset 17.2.2023 mennessä Evention kautta, linkki ilmoittautumiseen https://www.sanfy.net/koulutukset/

Tiedustelu: paivi.roisko@khshp.fi, puhelin 03-629 3147 (työ) tai puh. 0500-539 540 (koti), jätä tekstiviesti tarvittaessa.