Palvelumuotoilun valmennuskokonaisuus

Aika 08.11.2018
Paikka Akava-talo, Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
Koulutuksen järjestäjä Suomen Fysioterapeutit

Tule kehittämään palveluiden tuotteistus seuraavalle tasolle!

» Ilmoittaudu mukaan tästä!

Palvelumuotoilu on sekä pienille että suurille yrityksille ja organisaatioille sopiva systemaattinen tapa kehittää palveluja. Palvelumuotoilusta on apua niin uuden palvelun kehittämisessä kuin jo olemassa olevankin parantamisessa.

Palvelumuotoilussa yrityksen tai organisaation toiminta kertoo ’mitä’ pitää tehdä, kun taas asiakkaat ja asiakasymmärrys kertovat ’miten’ palvelut pitää tehdä ja toteuttaa. Liiketoiminnan ohella palvelumuotoilu laittaa asiakkaat ja palveluntarjoajat, eli ihmiset toiminnan keskiöön.

Valmennus auttaa ymmärtämään asiakkaan näkökulmaa tuottamaasi palveluun.

• Mikä asiakkaita erityisesti kiinnostaa?
• Mikä on oikea hinta tuottamallesi palvelulle?
• Mitkä asiat palvelussasi vaativat kehittämistä?

Kun ymmärrät asiakkaitasi, voit myös markkinoinnissa nostaa esiin asiakkaita kiinnostavia asioita!

Suomen Fysioterapeutit järjestää yhteistyössä palvelumuotoilun kokeneen ammattilaisen Juha Tuulaniemen kanssa tiiviin palvelumuotoilun valmennuskokonaisuuden.

Valmennus sisältää kaksi lähipäivää, joiden aikana otetaan palvelumuotoilu haltuun toiminnallisen tekemisen kautta. Lähipäivien lisäksi valmennukseen kuuluu ennakkotehtävä yritysten omiin palveluihin liittyen, sekä omaan palveluun liittyvät asiakastutkimukset lähipäivien välissä.

Osallistumismaksu:
400 € (sis. aamupalan ja lounaan)
koulutus on arvonlisäveroton

» Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Kouluttaja Juha Tuulaniemi on palvelumuotoilun uranuurtajia Suomessa ja Suomen johtavan palvelumuotoilukirjan kirjoittaja (Palvelumuotoilu, Talentum).

Juhalla on yli 15 vuoden palvelumuotoilu- ja koulutuskokemuksen ansiosta erinomainen tuntuma yritysten käytännönläheiseen kehittämiseen sekä siihen, mitä palvelumuotoilun omaksuminen ja hyödyntäminen voisi tuoda yrityksesi toimintaan.

Juha on vetänyt satoja yhteiskehittämisprosesseja ja ollut kehittämässä asiakaslähtöisesti kymmeniä palveluja sekä fyysisiin että digitaalisiin palveluympäristöihin.

Juha on työskennellyt julkisen sektorin (kunnat, sote-palvelut, ministeriöt) ja eri kokoluokkien yritysten kanssa. Toimialoista tuttuja ovat mm. teollisuus, matkailu, isot tapahtumat, hyvinvointi-, sosiaali- ja terveyspalvelut, koulutus, catering-palvelut, julkiset palvelut ja ICT (palvelujen ja toimintaympäristöjen kehitys).

» Ilmoittaudu mukaan tästä!