Liity jäseneksi
eAsiointi

Palvelut ja edut

Suomen Fysioterapeuttien tärkein tehtävä on toimia kaikkia fysioterapeutteja ja alan opiskelijoita yhdistävänä edunvalvontajärjestönä. Kuulumalla liittoon tuet ja kehität omia ammatillisia mahdollisuuksiasi. Tämän lisäksi saat runsaasti muita etuja, joista on hyötyä sekä ammatissa että vapaa-ajalla.

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä olet oikeutettu myös kaikkiin kattojärjestömme Kuntoutusalan Asiantuntijat ry:n ja keskusjärjestö Akavan tarjoamiin etuihin.

» Lataa vuoden 2022 jäsenetuopas tästä (pdf)

Fysioterapia-lehti

Fysioterapia-lehti on Suomen Fysioterapeuttien julkaisema, ainoa Suomessa ilmestyvä fysioterapia-alan ammattilehti. Lehti tarjoaa eri tehtävissä toimiville ammattilaisille ajankohtaista ja luotettavaa ammatillista tietoa.

Lue lisää

Edunvalvonta

Suomen Fysioterapeutit on kaikkia Suomessa laillistettuja fysioterapeutteja ja fysioterapiaopiskelijoita yhdistävä edunvalvontajärjestö. Liiton jäsenenä tuet ja kehität omia ammatillisia ja taloudellisia mahdollisuuksiasi. Yhdessä olemme enemmän!

Lue lisää

Neuvonta- ja lakipalvelut

Suomen Fysioterapeuttien varsinaisena jäsenenä saat tukea ja neuvontaa kaikissa ammattiin ja sen kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Käytettävissäsi ovat sekä liiton kehittämisasiantuntijat että juristit.

Lue lisää

Maksuton potilasasiamies

Lue lisää

Ammatillinen aineisto

Lue lisää

Erikoisasiantuntijanimike

Fysioterapian erikoisasiantuntijuuden tavoitteena on osaamisen kehittäminen ja urakehitys. Fysioterapian erikoisasiantuntijalta edellytetään sekä vahvaa kliinistä osaamista että fy­sioterapia-alan teoreettista hallintaa.

Lue lisää

Apurahat ja palkinnot

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä voit hakea liiton apurahaa esimerkiksi tutkimus- ja kehittämishankkeelle tai stipendiä ansiokkaasta opinnäytetyöstä.

Lue lisää

Täydennyskoulutus

Suomen Fysioterapeutit sekä liiton jäsen- ja erikoisalayhdistykset järjestävät osaamista syventävää täydennyskoulutusta. Liiton jäsenenä saat myös tukea urakehitykseen ja osaamisen näkyväksi tekemiseen.

Lue lisää

LymphaTouch

Suomen Fysioterapeuttien jäsenet saavat 5% alennuksen LymphaTouch-laitteen ostohinnasta.

Lue lisää

Tempur

Suomen Fysioterapeuttien jäsenet saavat Tempurin suositushintaisista tuotteista 30% alennuksen ja rahtivapaan toimituksen Tempurin omista Sleepcenter-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lue lisää

stemGO

stemGO on Suomen ensimmäinen toimialoittain räätälöity ja täysin mobiililaitteissa toimiva, Kanta-liitoksessa oleva hoitokirjaustyökalu. Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä saat palvelun etuhintaan.

Lue lisää

Diarium

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä saat Diarium-ohjelman ja lisäpalveluiden aloitusmaksuista 25% alennuksen.

Lue lisää

Navisec Health

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä saat Navisec Health -palvelun aloitusmaksun etuhintaan 50 € (norm. 250 €).

Lue lisää

Physitrack

Lue lisää

VK-Kustannus Oy

Lue lisää

Step2Fit

Lue lisää

Kir-Fix Oy

Lue lisää

Danske Bankin edut

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä saat asuntolainan aina edullisemmin. Lisäksi Danske Bank tarjoaa etuja päivittäisasiointiin ja vastavalmistuneille fysioterapeuteille jopa yli 700 euron vuosittaiset lisäedut.

Lue lisää

Loma-asunnot ja matkailu

Akavalaisten liittojen yhteinen A-palvelut tarjoaa liiton jäsenille edullista loma-asumista. Käytettävissäsi on valtava määrä lomahuoneistoja, hotelleja ja hostelleja Suomessa ja ulkomailla. Ja nämä kaikki jäsenhinnoin!

Lue lisää

Oikeusturva

Lue lisää

Vakuutusedut

Suomen Fysioterapeutit on vakuuttanut jäsenensä Turvassa. Ammattiliiton jäsenenä saat Turvasta tuntuvia etuja myös henkilökohtaisiin vakuutuksiin.

Lue lisää

Lehdet

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä saat mm. Liikunta ja Tiede sekä Niveltieto -lehdet vuosikertatilauksina jäsenetuhinnoin.

Lue lisää

Member+

Member+ on akavalaisten liittojen yhteinen jäsenetupalvelu, jonka tarjoaa kaikille akavalaisille pysyviä ja kausittain vaihtuvia jäsenetuja ja -palveluita.

Lue lisää

Better clinician project (BCP)

Lue lisää