Liity jäseneksi
eAsiointi

Liity Suomen Fysioterapeutteihin

Ammattiliiton jäsenyys on aina kannattava sijoitus. Se on paras tapa vaikuttaa omaan työhön liittyviin asioihin yhteiskunnallisesti. Me tunnemme fysioterapian ja kuntoutuksen. Ajamme ainoana ammattiliittona Suomessa asioita fysioterapian näkökulmasta. Jotta työsi ja sen tekemisen puitteet kehittyisivät oikealla tavalla.

 

Palkansaajajäsenyys Suomen Fysioterapeuteissa

Suomen Fysioterapeutit on oikea valinta jokaiselle fysioterapeutille. Olemme ainoa liitto Suomessa, joka valvoo mm. fysioterapeuttien palkkausta ja työehtoja kuntoutusalan näkökulmasta. Vankan alan asiantuntijuuden ansiota me osaamme myös parhaiten neuvoa erilaisissa työhön ja ammattiin liittyvissä ongelmatilanteissa.

Liiton jäsenyys kannattaa!

Yrittäjäjäseneksi Suomen Fysioterapeutteihin

Yrittäjänä tai ammatinharjoittajana toimiville paras järjestäytymisen vaihtoehto on Suomen Fysioterapeuttien yrittäjäjäsenyys. Saat kaikki yrittäjille suunnatut edut, kuten juridiset palvelut, käyttöösi kiinteällä vuosimaksulla.

Ammattiliiton edunvalvonta ei rajaudu vain palkansaajiin. Liitto kehittää ja valvoo myös yrittäjien toimintakenttää. Tähän meillä on vahvat verkostot esimerkiksi akavalaisen yrittäjäjärjestö Entren kautta.

 

 

Opiskelijajäseneksi Suomen Fysioterapeutteihin

Suomen Fysioterapeuttien jäseneksi kannattaa liittyä jo opiskeluaikana. Pääset heti alusta alkaen mukaan oman ammattikuntasi toimintaan ja käytettävissäsi ovat esimerkiksi kehittämisasiantuntijoidemme neuvontapalvelut. Mikäli teet opiskelun ohella töitä, saat samalla kerrytettyä ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan liittyvää työssäoloehtoa jo ennen valmistumistasi.

Nämä ja paljon muuta edullisella, kiinteällä vuosimaksulla!

Kaksoisjäsenyys Suomen Fysioterapeutteihin

Mikäli olet opettaja, tutkija tai asiantuntija ja haluat säilyttää edunvalvontasi toisessa liitossa, voit silti kuulua Suomen Fysioterapeutteihin kaksoisjäsenenä. Tällöin saat edullisella vuosimaksulla esimerkiksi Fysioterapia-lehden ja muut jäsenedut – edunvalvontaa, vakuutuksia ja työttömyysturvaa lukuun ottamatta.

Siirtyminen toisesta liitosta Suomen Fysioterapeutteihin

Mikäli olet fysioterapeutti, oma ammattiliittosi on Suomen Fysioterapeutit. Olemme ainoa ammattiliitto Suomessa, joka ajaa asioita nimenomaan fysioterapian näkökulmasta.

Siirtyminen Suomen Fysioterapeutteihin on helppoa ja riskitöntä. Esimerkiksi työttömyyskassan jäsenyys siirtyy mutkattomasti vanhasta liitosta uuteen, eikä vaihto aiheuta minkäänlaisia katkoksia tai jo saavutettujen etuuksien menetyksiä. Toimistomme jäsensihteerit auttavat mielellään p. 0207 199 590 tai sähköpostitse toimisto@suomenfysioterapeutit.fi