22/02/2023

Asiointipalvelussa käyttökatko 23.-26.2.2023

Suomen Fysioterapeuttien jäsenrekisterijärjestelmä uudistuu ja sen vuoksi palvelussa on käyttökatko torstaista 23.2.2023 noin klo 9.00 alkaen. Katko päättyy viimeistään maanantaina 27.2.2023 aamusta, jonka jälkeen asiointi on taas normaalisti käytettävissä.

Jäsenrekisterijärjestelmä on katkoksen ajan kokonaan pois käytöstä. Mahdolliset tietojen muutokset voit ilmoittaa meille tuona aikana sähköpostitse toimisto@suomenfysioterapeutit.fi. Käytä turvapostia, mikäli viesti sisältää henkilötietoja tai arkaluontoista tietoa.

Jäsenmaksuja voi katkonkin aikana maksaa normaalisti viitesiirtoina. Työttömyysturvaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä suoraan Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan asiointipalveluun.

Asiointipalvelu | www.suomenfysioterapeutit.fi/asiointi

 

Uusi järjestelmä avautuu maanantaina

Maanantaina 27.2.2023 asiointiin kirjautuminen tapahtuu uudessa järjestelmässä. Kun vierailet sivuilla ensimmäistä kertaa, ohjaudut luomaan itsellesi uuden salasanan. Ohje löytyy kirjautumissivulta

Pahoittelemme häiriötä! Mahdollisissa epäselvyyksissä voit olla yhteydessä liiton toimistoon toimisto@suomenfysioterapeutit.fi tai p. 0207 199 590. Myös edunvalvontaan liittyvä jäsenpalvelumme toimii normaalisti.