Liity jäseneksi
eAsiointi

Julkiset hankinnat

Fysioterapiapalveluiden julkisia hankintoja järjestävät pääasiassa Kela ja hyvinvointialueet. Julkisissa hankinnoissa noudatetaan hankintalakia ja palvelusetelilakia, joiden tulkinnasta löydät perustietoa julkisten hankintojen neuvontayksikön verkkosivuilta.

Hankinnat eivät ole aina yksinkertaisia ja moni yrittäjä kokee hankintailmoitusten tulkinnan haastavaksi. Liitosta saat apua ja neuvoja hankintoihin osallistumiseen ja hankintasopimusten tulkintaan. Tavoitat liiton asiantuntijat parhaiten sähköpostitse edunvalvonta@suomenfysioterapeutit.fi.

Fysioterapian hankintailmoitukset löydät Hilma-palvelusta. Palveluun kannattaa tehdä vahti, joka ilmoittaa ajankohtaisista hankinnoista! Varsinaiset tarjouskilpailut löydät usein myös tarjouspalvelusta. Kelan hankintapäätökset löydät täältä.

Hankintapolitiikka yhteiskunnallisessa vaikuttamistyössä

Liitto tekee aktiivisesti yhteiskunnallista vaikuttamistyötä reilumman hankintapolitiikan puolesta. Peräänkuulutamme hankintoihin oikeudenmukaisuutta ja kohtuullisuutta. Korostamme yksityisen ja julkisen sektorin kumppanuutta ja hyvän markkinadialogin tärkeyttä. Haluamme varmistaa palveluseteleiden oikeudenmukaisen hinnoittelun ja edistää pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia tuottaa sote-palveluita itsenäisesti.

Yrittäjäuutisista löydät hankintoihin liittyviä lausuntoja, kannanottoja, blogeja ja mielipidekirjoituksia.

 

Usein kysyttyä hankinnoista

 

Julkiset hankinnat

Jarmo Mäkelä

Erityisasiantuntija
(yrittäjät, työterveyshuolto)

p. 0207 199 597
p. 040 868 1779
jarmo.makela@suomenfysioterapeutit.fi
JarmoMkel2

» Lähetä suojattu sähköposti

Julkiset hankinnat

Juho Korpi

Erityisasiantuntija
(ammatilliset asiat, terveys- ja koulutuspolitiikka)

p. 0400 166 506
juho.korpi@suomenfysioterapeutit.fi
KorpiJuho

» Lähetä suojattu sähköposti

Kelan kilpailutus 2022

Lue lisää