01/11/2023

Euroopan aluejärjestön hallitus ja työryhmät kokoontuivat Espanjassa

Maailman fysioterapiajärjestö World Physiotherapyn Euroopan aluejärjestön kokoukseen Espanjan Bilbaossa osallistuivat Suomesta liiton varapuheenjohtaja Tanja Balk ja erityisasiantuntija Katri Partanen sekä etäyhteydellä Marianne Himberg. Tilaisuus alkoi hallituksen kokouksella 18.10. ja jatkui kuuden eri työryhmän kokouksilla 19.-20.10.

Hallituksen kokouksen pääaiheena oli ensi kevään yleiskokoukseen valmistautuminen. Kokous oli tarkoitus järjestää Israelissa, mutta maassa tällä hetkellä vallitsevan tilanteen vuuoksi Israelin fysioterapeuttiliitto vetäytyi järjestelyvastuusta ja uutta paikkaa kartoitetaan parhaillaan.

Työryhmissä viimeistellään yleiskokoukseen tulevia materiaaleja, kuten linjauspapereita fysioterapiaan liittyvistä asioista sekä infograafeja fysioterapian hyödyntämisestä eri sairauksien kuntoutuksessa.

Suomen Fysioterapeutit on kansainvälisesti aktiivinen toimija. Katri Partanen edustaa Suomea Euroopan aluejärjestön hallituksessa ja vetää lisäksi järjestön Mielenterveys ja fysioterapia -työryhmää yhdessä maltalaisin Maria Louisa Busuttilin kanssa. Tanja Balk on työryhmässä asiantuntijan roolissa. Marianne Himberg puolestaan toimii Syöpätaudit ja fysioterapia -työryhmässä.

Euroopan aluejärjestön hallitus ja työryhmät kokoontuivat Espanjassa

Katri Partanen

Erityisasiantuntija
(julkinen sektori, suoravastaanotto, kansainväliset asiat)

p. 0207 199 596
katri.partanen@suomenfysioterapeutit.fi

» Lähetä henkilökohtainen suojattu sähköposti