14/10/2021

Hallinnon vaalit – haluatko mukaan vaikuttamaan?

Suomen Fysioterapeuttien edustajiston kokouksessa 26.-27.11.2021 valitaan liitolle uusi puheenjohtajisto ja hallitus. Mikäli fysioterapeuttien ja kuntoutusalan yhteisiin asioihin vaikuttaminen tuntuu mielestäsi tärkeältä, hakeudu nyt mukaan!

  • Ehdolle voivat asettua kaikki liiton jäsenet opiskelijajäseniä lukuun ottamatta. Puheenjohtaja- ja varapuheenjohtajaehdokkaiden tulee olla liiton varsinaisia jäseniä. Jäsenyyden tulee olla alkanut viimeistään 31.12.2020 ja jäsenmaksujen tulee olla ajantasalla.

  • Mikäli olet kiinnostunut asettautumaan ehdolle, lähetä viestiä osoitteella krista.alm@suomenfysioterapeutit.fi. Kirjoita itsestäsi lyhyt esittely (noin 1000 merkkiä välilyönteineen), jossa kerrot suhteestasi fysioterapiaan sekä siitä, minkälaisin ajatuksin ajaisit hallinnon roolissa liiton jäsenistön asioita. Liitä mukaan myös hyvälaatuinen kasvokuva. Kerro lisäksi, mihin tehtäviin haluat asettautua ehdolle (puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, hallituksen varsinainen jäsen, hallituksen varajäsen).

  • Kaikki tietonsa lähettäneet julkaistaan liiton verkkosivuilla loka-marraskuun vaihteessa. Varsinainen ehdokasasettelu tapahtuu edustajiston toimesta kokouspäivänä. Edustajat asettavat haluamansa ehdokkaat mukaan vaaliin ja suorittavat äänestyksen.

  • Valituksi tulleiden toimikausi kattaa kalenterivuodet 2022-2024.

Liiton hallitus vastaa operatiivisesta toiminnasta edustajiston linjausten perusteella. Se huolehtii liiton hallinnosta ja taloudesta sekä toimii Fysioterapia-lehden kustantajana ja työnantajan edustajana liiton toimihenkilöille. Puheenjohtajan tehtävä on kokoaikainen ja varapuheenjohtajan 2-5 päivää kuukaudessa. Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja sen jäsenten työmäärä on keskimäärin 1-3 päivää/kk.

Haluatko lisätietoja? Voit kysyä niitä joko liiton puheenjohtaja Tiina Mäkiseltä p. 040 5077382, tiina.makinen@suomenfysioterapeutit.fi tai nykyisiltä hallituksen jäseniltä, joiden yhteystiedot löydät täältä: https://www.suomenfysioterapeutit.fi/yhteydenotto/liiton-hallitus-ja-edustajisto/