03/11/2023

Hei kaikki fysioterapeuttiopiskelijat – nyt kuulolle!

Tulevana keväänä valtakunnallisen @sfot2024 -opiskelijatapahtuman yhteydessä joku teistä tulee saamaan “Vuoden Fysioterapeuttiopiskelija 2024” -tittelin! Palkinnoksi voittaja saa 1000 € arvoisen Fysioline-stipendin.

Lisäksi hakuaika fysioterapeuttiopiskelijoiden verkostoon on käynnissä marraskuun ajan. Tsekkaa speksit alta!

Vuoden Fysioterapeuttiopiskelija 2024

Tunnetko hyvän tyypin? Jonkun, joka opiskelee fysioterapeutiksi? Joka omalla panoksellaan koulutukseen ansaitsisi muistamisen hyvästä työstään? Joka motivoi ja tsemppaa muita? Joka sinusta sopisi vuoden fysioterapeuttiopiskelijaksi? Nyt on aika ilmiantaa tämä henkilö!

Voit ehdottaa Vuoden Fysioterapeuttiopiskelijaksi ketä tahansa fysioterapeuttiopiskelijaa, joka mielestäsi soveltuu tittelin saajaksi. Opiskelija voi opiskella missä tahansa Suomen ammattikorkeakouluista. Ilmoittaa voi myös vuonna 2023 jo valmistuneet sekä valmistuvat opiskelijat.


Toimi näin:

  • Tee ehdotus alla olevan linkin kautta 14.11.2023 mennessä yhteystietoineen ja perustele siinä omin sanoin, miksi juuri tämä henkilö mielestäsi ansaitsisi Vuoden Fysioterapeuttiopiskelija 2024 -tittelin.

  • Hakuajan päätyttyä Suomen fysioterapeuttiopiskelijoiden verkosto valitsee yhteistyössä Suomen Fysioterapeuttien ja Fysiolinen kanssa ehdokkaiden joukosta voittajan, joka tullaan palkitsemaan arvokkaasti!

  • Ei siis muuta kuin ilmoittamaan kaveri ehdokkaaksi ja mahdollistamaan ikimuistoinen palkinto hyvälle tyypille ja tulevalle fysioterapeutille!

» Tee ehdotus tästä!


Suomen fysioterapeuttiopiskelijoiden verkosto hakee uusia jäseniä

Haluatko oppia lisää fysioterapia-alasta ja olla mukana vaikuttamassa sen tulevaisuuteen erityisesti opiskelijan näkökulmasta? Tilaisuutesi on koittanut, sillä haemme uusia edustajia fysioterapeuttiopiskelijoiden verkostoon!

Meillä on upea porukka, jonka tavoitteena on jakaa opiskelijoille suunnattua tietoa fysioterapiasta, sekä ylläpitää ajankohtaista keskustelua alan haasteista. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä Suomen Fysioterapeutit ry:n kanssa.

Työmäärää ei kuitenkaan kannata murehtia, sillä verkoston tehtävät jaetaan tasaisesti kaikkien kesken – elämäntilanteet huomioiden. Toivomme kuitenkin, että olet valmis sitoutumaan vähintään kokonaisen vuoden 2024 ajaksi. Toki mukana voi olla pidempäänkin, aina valmistumiseen asti.

Nyt on tarjolla todellinen näköalapaikka alaan liittyvään päätöksentekoon – hae mukaan marraskuun loppuun mennessä!

» Hae mukaan tästä!