09/11/2023

Jarmo Mäkelästä akavalaisten yrittäjien varapuheenjohtaja

AKY – Akavalaiset yrittäjät ry valitsi syyskokouksessaan 8. marraskuuta Suomen Fysioterapeuttien erityisasiantuntija Jarmo Mäkelän yhdistyksen varapuheenjohtajaksi. Mäkelä toimii järjestössä Kuntoutusalan Asiantuntijat ry:n edustajana. Puheenjohtajana jatkaa Timo Saranpää Suomen Ekonomeista ja Mäkelän rinnalla toisena varapuheenjohtajana Tekniikan akateemiset TEK ry:n Mika Uusi-Pietilä.

Mäkelän valinta yhdistyksen hallintoon mahdollistaa entistä paremmin myös fysioterapeuttiyrittäjien äänen kuulumisen akavalaisessa kentässä. Hän itse on myös mielissään siitä, miten yrittäjien edunvalvonta on saanut Akavassa jalansijaa.

–Yrittäjätoiminnan näkökulmasta Akavassa ollaan viime vuosina menty eteenpäin isoja askelia, Mäkelä sanoo.

–Yrittäjiä kuullaan ja Akavalta on muun muassa tulossa yrittäjyysohjelma, joka huomioi myös sote-alan yrittäjyyden, hän jatkaa.

Mikä AKY?

AKY – Akavalaiset yrittäjät ry on Akava-kentässä toimiva yrittäjien edunvalvontajärjestö, jonka jäseniä ovat 24 akavalaista liittoa – fysioterapeutit ja toimintaterapeutit yhdistävä Kuntoutusalan Asiantuntijat ry mukaan lukien. AKY:n toiminta ja jäsenedut ovat automaattisesti kaikkien jäsenliittojen pää- tai sivutoimisesti yrittäjinä toimivien jäsenten käytettävissä.

AKY tuottaa jäsenilleen runsaasti erilaisia webinaareja ja livetapahtumia. Lisäksi jäsenet saavat alennusta monista kumppaneiden palveluista. Järjestö toimii jäsenliittojen yhteistyöelimenä ja täydentää näiden omaa yrittäjien edunvalvontaa.

AKY on myös Suomen Yrittäjien toimialajärjestö, ja sen myötä jäsenillä on mahdollisuus hankkia Suomen Yrittäjien palvelupaketti normaalia edullisempaan hintaan.

Lue lisää: www.aky.fi