04/11/2021

Lähde mukaan fysioterapeuttiopiskelijoiden verkostoon!

Opiskelija! Olisitko kiinnostunut vaikuttamaan fysioterapia-alan tulevaisuuteen ja mahdollisuuksiin opiskelijanäkökulma edellä? Tilaisuutesi on nyt, sillä fysioterapeuttiopiskelijoiden valtakunnallinen verkosto hakee jälleen edustajia! Haku on auki kerran vuodessa ja nyt etsitään vähintään kahta uutta edustajaa.

Verkosto on upea porukka, joka jakaa opiskelijoille suunnattua tietoa fysioterapiasta sekä ylläpitää ajankohtaista keskustelua alan ja opiskelun haasteista. Lisäksi se tekee tiivistä yhteistyötä Suomen Fysioterapeuttien kanssa.

Verkoston edustajan tehtäviin kuuluu opiskelijaverkoston ylläpito, kokouksiin osallistuminen, somessa toimiminen ja ajankohtaisten asioiden jakaminen, opiskelijoiden kuulumisten yhteenkokoaminen sekä niistä tiedottaminen kerran kuussa pidettävissä kokouksissa. Lisäksi verkostolla on kaksi puhe- ja läsnäolo-oikeudella varustettua paikkaa liiton hallituksen kokouksissa ja verkosto valitsee itse keskuudestaan edustajat näihin kokouksiin. Tässä on siis mahdollisuutesi saada äänesi kuulumaan aina liiton hallinnossa asti.

Työtehtävät jaetaan tasaisesti kaikkien verkoston jäsenten kesken henkilökohtaiset elämäntilanteet huomioiden, joten työmäärä ei painotu liian suureksi kellekään yksittäiselle toimijalle.

Hakijan toivotaan sitoutuvan toimintaan vähintään vuoden 2022 ajaksi. Verkostossa on mahdollista olla mukana aina valmistumiseen saakka. Aiempaa kokemusta et tarvitse, sinut perehdytetään tehtävään. Mikäli olet kiinnostunut vaikuttamaan juuri fysioterapeuttiopiskelijoiden asioihin ja valmis tarttumaan tehtävään heti tammikuussa, haluamme juuri sinut!

Hakuaika: 1.11.-25.11.2021
Hakulomake:
https://docs.google.com/forms/d/1L6IEW0U29UkTs36cIPc2Fw3_kfx3xTKaWKDVLypYjHU/edit?fbclid=IwAR14tHaAn5dHR5dEyy__HiT3lIvy9DyLNmc86yFhbb7XXtJRmFGobbwC9Aw

Ota koppi some-kanavista

Verkoston omilta some-kanavilta löydät paljon hyödyllistä tietoa opiskelijoilta opiskelijoille!

IG: @fysioterapeuttiopiskelijat
Facebook: Suomen Fysioterapeuttiopiskelijat