01/10/2019

LymphaTouchilta uusi jäsenetu!

Suomen Fysioterapeuttien jäsenet saavat jatkossa 5% alennuksen LymphaTouch-laitteen ostohinnasta. Löydät alennuskoodin jäsenetusivulta kirjauduttuasi ensin sivustolle omilla jäsentunnuksillasi.

Lääkinnällinen hoitolaite LymphaTouch

LymphaTouch Oy on nopeasti kasvava suomalainen terveysteknologiayritys. Valmistamme LymphaTouch® -nimistä lääkinnällistä hoitolaitetta, jota käytetään monipuolisesti kuntoutuksen eri osa-alueilla. LymphaTouch® -laitteita on laajamittaisesti käytössä terveydenhuollon ammattilaisilla Suomessa ja ulkomailla. LymphaTouch® -laite on suunniteltu nopeuttamaan ja helpottamaan kuntoutusta.

Laitteen toiminta perustuu alipaineen ja korkeataajuusvärinän vaikutuksiin kudoksissa. Alipainehoito on monipuolinen hoitotapa ja se auttaa kudosta palautumaan esimerkiksi lymfakierron häiriöissä, leikkauksen jälkeisessä turvotuksessa ja urheiluvammoissa. Hoidolla voidaan myös lievittää kipua, edistää nivelten liikkuvuutta sekä hoitaa arpikudosta. Tämän lisäksi alipainehoitoa voidaan yhdistää muihin hoitomuotoihin eri potilasryhmissä.

Monet eri tutkimukset tukevat LymphaTouch® -laitehoidon tehokkuutta. Tutkimuksissa on mm. todettu LymphaTouch® -laitehoidon olevan jopa 3x tehokkaampaa verrattuna manuaaliseen lymfaterapiaan [1] sekä vähentävän postoperatiivista turvotusta, kipua ja parantavan liikkuvuutta leikkauksien jälkeen [2].

Tutustu lisää osoitteessa: www.lymphatouch.com