21/03/2018

Olisiko sinusta työpaikkasi luottamusmieheksi?

Suomen Fysioterapeutit on Kuntoutusalan Asiantuntijoiden kautta Terveyspalvelualan Unionin jäsenjärjestö. Terveyspalvelualan Unioni neuvottelee Hyvinvointialan liiton kanssa Terveyspalvelualan työehtosopimuksen. Jos työpaikallasi noudatetaan ko. työehtosopimusta, nyt on oikea aika ilmoittaa kiinnostus luottamusmiehen tehtävään.

Unionin yhteinen luottamusmies edustaa kaikkien Unioniin kuuluvan seitsemän ammattijärjestön jäseniä. Luottamusmiehen tehtävä on mielenkiintoinen ja haasteellinen. Ammattiliitot ovat luottamusmiestemme tukena, kouluttavat, neuvovat ja opastavat. Ratkaisuja työelämän haasteisiin ja työsuhdeasioihin haemme yhdessä.

Luottamusmiehellä on työehtosopimuksen mukaisesti oikeus saada työstä vapautusta luottamusmiestehtävien hoitamista varten ja rahallinen korvaus edustettavien määrän perusteella. Luottamusmiehellä on myös vahva irtisanomissuoja.

Luottamusmiehen valinta

Jos kiinnostuit luottamusmiestehtävästä, ole yhteydessä Suomen Fysioterapeuttien toimistoon. Terveyspalvelualan Unionin yhteistyönä valmistelemme luottamusmiesvalintoja ja toimitamme työpaikoille yhteiset ohjeet luottamusmiehen valitsemiseksi.