22/04/2024

Terveyspalvelualan työehtosopimusneuvottelut jatkuivat

Yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusneuvottelut jatkuivat tänään maanantaina 22.4. Seuraava neuvottelutapaaminen on vappuaattona 30.4., jolloin sopimuskausi päättyy.

Jos uudesta sopimuksesta ei synny yhteistä näkemystä kuluvan sopimuskauden aikana, siirrytään sopimuksettomaan tilaan. Tällöin niin kutsutun jälkivaikutuksen mukaisesti sovelletaan vanhaa työehtosopimusta aina siihen asti, kunnes uusi sopimus saadaan aikaan.

Kuntoutusalan Asiantuntijat, johon kuuluvat Suomen Fysioterapeutit sekä Toimintaterapeuttiliitto, neuvottelee työehtosopimuksesta osana Terveyspalvelualan Unionia. Työnantajaa edustaa Hyvinvointiala Hali ry.

Terveyspalvelualan Unioni on ammatillisesti laajin terveyspalvelualan neuvottelujärjestö. Se edustaa neuvotteluissa kahdeksaa jäsenjärjestöään. Terveyspalvelualan työehtoja noudattavat mm. yksityiset terveyskylpylät ja kuntoutuslaitokset, sairaalat sekä lääkäri- ja työterveysasemat sekä mainittuihin yrityksiin kuuluvat laboratorio-, röntgen-, muut lääketieteelliset tutkimuslaitokset ja fysikaaliset hoitolaitokset.

 

Terveyspalvelualan työehtosopimusneuvottelut jatkuivat

Emmi Aalkivi

Erityisasiantuntija
(yksityinen sektori, kirjaaminen)

p. 045 7884 3359
emmi.aalkivi@suomenfysioterapeutit.fi

» Lähetä suojattu sähköposti