04/10/2022

Tule meille töihin – etsimme kehittämisasiantuntijaa

Etsimme joukkoomme helposti innostuvaa työelämän ja fysioterapia-alan kehittäjää. Mikäli sydämesi lyö fysioterapian tahtiin ja sielusi palaa halusta rakentaa parempaa työelämää, haluamme sinut vahvistamaan edunvalvonnan tiimiämme.

Etsimme KEHITTÄMISASIANTUNTIJAA vastaamaan yksityisen sektorin työelämän kehittämisestä sekä fysioterapian ammatillisesta edunvalvonnasta.

Iloinen ja energinen asiantuntijoiden joukkomme hallitsee itsenäisen työskentelyn mutta arvostaa tiimityön synergiaa. Yhdessä olemme enemmän.

Odotamme sinulta fysioterapeutin tutkintoa ja ylempää korkeakoulututkintoa sekä hyvää suomen kielen taitoa. Et pelkää laittaa itseäsi likoon ja olet parhaimmillasi sekä käytännön työssä että suurten linjojen piirtelyssä. Rakastat haasteita ja muodostat mielipiteitä. Sinulla on valtava motivaatio uuden oppimiseen ja tiedon etsimiseen. Kaikkea ei tarvitse osata, kunhan on motivoitunut kehittymään.

Katsomme eduksi hyvät tietotekniset valmiudet, työelämän lainsäädännön tuntemuksen, ruotsin ja englannin kielten taidon, kokemuksen yhdistystoiminnasta sekä työkokemuksen fysioterapiasta ja asiantuntijatyöstä.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön hyvillä työsuhteen ehdoilla. Työsi on joustavaa ja sitä on mahdollista tehdä myös etänä. Tulevat työkaverisi ovat luovia ja aikaansaavia huipputyyppejä – juuri sellaisia kuin sinäkin!

Osuiko? Jos, niin laita 19.10.2022 mennessä hakemus palkkatoiveineen osoitteella puheenjohtaja@suomenfysioterapeutit.fi. Vakuuta meille, että kuulut joukkoomme.

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Tiina Mäkinen p. 040 5077 382, tiina.makinen@suomenfysioterapeutit.fi.

Suomen Fysioterapeutit – Finland Fysioterapeuter ry on fysioterapeuttien ja fysioterapeuttiopiskelijoiden ammattiliitto. Suomen Fysioterapeutit muodostaa yhdessä Suomen Toimintaterapeuttiliiton kanssa Kuntoutusalan Asiantuntijat ry:n, joka on korkeakoulutettujen ammattiryhmien etua ajavan keskusjärjestö Akavan jäsen.