12/05/2021

Uusi kestavakoti.fi –palvelu kodinostajan ja -omistajan avuksi kodin ympäristökestävyyden tutkimiseen

Kestavakoti.fi –palvelussa voit nyt tutkia asunnon ympäristökestävyyttä. Se auttaa hahmottamaan, mistä ja miten asunnon ympäristövaikutukset syntyvät, miten vaikutuksia voi ennakoida ja miten niihin voi vaikuttaa. Palvelun tuottamisesta ja asiantuntemuksesta vastaa Gaia Consulting ja palvelua sponsoroi Danske Bank.

Danske Bank on yhdessä Akavan ja sen jäsenliittojen kanssa vuodesta 2016 alkaen rakentanut korkeakoulutettujen suomalaisten taloudellista mielenrauhaa ja tarjonnut heille merkittäviä etuja asuntolainaan, sijoittamiseen ja pankkipalveluihin.

Kestävä koti -palvelussa käyttäjä voi tutustua uuteen tai nykyiseen kotiinsa myös ympäristökestävyyden näkökulmasta. Haluamme, että suomalaisilla on mahdollisuus rakentaa talouttaan ja taloudellista mielenrauhaansa kestävälle pohjalle, ja toivomme, että tämä uusi palvelu auttaa siinä. Olen iloinen, että voimme nyt yhdessä kertoa liittojen jäsenille uudesta Kestävä koti –palvelusta”, toteaa Danske Bankin Suomen Henkilöasiakkaat-yksikön johtaja Riikka Laine-Tolonen.

Akavalaiselle korkeakoulutetulle vastuullisuus on tärkeä arvo. Myös Akava haluaa toiminnassaan ja vaikuttamisessaan kantaa vastuunsa ilmastosta ja tulevaisuudesta. Kannustan lämpimästi Akavan liittojen jäseniä hyödyntämään Kestävä koti -työkalua, kun asumiseen liittyvät isot päätökset ovat ajankohtaisia. Muistutan myös, että liittojen jäsenillä on edelleen mahdollisuus ottaa käyttöön Danske Bankin tarjoamat monipuoliset edut uusissa asuntolainoissa tai mahdollisissa lainojen siirroissa”, sanoo Akavan kehityspäällikkö Ida Mielityinen.

Danske Bank järjestää kaikille avoimen Kestävän asumisen webinaarin. Tervetuloa 19.5. klo 17.30 osoitteeseen: danskebank.fi/kestavakoti

» Täältä löydät kaikki Danske Bankin jäsenedut