Liity jäseneksi
eAsiointi

Yrittäjäneuvonta

Suomen Fysioterapeuttien yrittäjäjäsenenä saat neuvontaa ja ohjeita kaikissa työelämään liittyvissä asioissa. Kehittämisasiantuntijamme ja tarvittaessa juristimme neuvovat sinua tarpeen mukaan esimerkiksi sopimusasioissa ja muissa yritystoiminnan kysymyksissä.

Suomen Fysioterapeutit ylläpitää myös Facebookissa liiton yrittäjäjäsenille tarkoitettua suljettua ryhmää (jäsenyys tarkistetaan liittymishetkellä), jossa voi vapaasti käydä keskustelua yrittäjyyteen liittyvistä teemoista. Myös liiton asiantuntijat seuraavat ryhmän keskusteluita ja vastaavat kysymyksiin.

Liity ryhmään täältä: https://www.facebook.com/groups/fysioterapiayrittajat

Fysioterapian hinnoittelu

Lue lisää

Hankinnat (Kela ym.)

Kokoamme tälle sivulle ajankohtaista tietoa esimerkiksi Kelan tarjouskilpailuista.

Lue lisää

Yritystoiminnan aloittaminen

Yrittäjäksi aikovalla ensimmäinen askel on liiketomintasuunnitelman tekeminen. Pienyrittäjä pääsee alkuun yksinkertaisellakin mallilla. Liiketoimintasuunnitelmassa hahmotetaan esimerkiksi myyntiä, markkinointia, hinnoittelua ja käytettävissä olevia resursseja.

Lue lisää

Yritystoiminnan kehittäminen

Yritystoiminnan alkuun pääsee pienilläkin resursseilla, mutta toiminnan kehittyessä eteen tulee uusia haasteita. Näitä voivat olla esimerkiksi toiminnan laajentaminen tai työnantajaksi ryhtyminen. Mitä suuremmasta toiminnasta on kysymys, sitä tärkeämpää on laadunhallinta.

Lue lisää

Yritystoiminnan lopettaminen

Liiketoiminnan lopettamispäätös ei tarkoita välttämättä yrityksen toiminnan lakkaamista. Omistajanvaihdos antaa mahdollisuuden säilyttää yrityksen saavutukset. Omistajanvaihdoksia ovat yrityskaupat, sukupolvenvaihdokset ja yrityksen muut omistusjärjestelyt.

Lue lisää