Liity jäseneksi
eAsiointi

Fysioterapia-lehti

Fysioterapian ja kuntoutuksen ammattilaisten oma lehti

Fysioterapia-lehti on Suomen Fysioterapeuttien julkaisema, ainoa Suomessa ilmestyvä fysioterapia-alan ammattilehti. Se on siis räätälöity juuri sinulle. Lehti tarjoaa eri tehtävissä toimiville ammattilaisille ajankohtaista ja luotettavaa ammatillista tietoa.

Fysioterapia-lehti paitsi tukee fysioterapeuttien ammattitaitoa myös vahvistaa moniammatillisessa työssä tarvittavaa omaa ammatti-identiteettiä. Keskeisiä aiheita ovat alan uusin tutkimustieto, kuntoutus, liikunta, terveydenhuolto ja sairauksien ennaltaehkäisy. Myös ammattilaisen oma ääni kuuluu lehdessä monin eri tavoin.

Lehti on jäsenetu. Voit lukea sitä sekä paperisena että sähköisenä. Jäsenenä saat käyttöösi myös sähköisen arkiston, jossa voit selata lehden numeroita kaksi vuotta taaksepäin.

Pääkirjoitus 7/22

Lue lisää

Näyttöön perustuva kliininen päättely -sarja

Tämä Fysioterapia-lehdessä julkaistu artikkelisarja perustuu eri asiantuntijoiden puheenvuoroihin näyttöön perustuvasta kliinisestä päättelystä.

Lue lisää

Miten toimintakykyä mitataan

Fysioterapia-lehti haluaa tuoda toimintakyvyn arvioimista näkyväksi ja edistää aiheesta käytävää keskustelua. Lehti julkaisee toimintakykyä käsittelevän juttusarjan, joka tehdään yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Toimintakyvyn mittaamisen ja arvioinnin kansallisen asiantuntijaverkoston TOIMIAn kanssa. Tästä löydät tähän mennessä julkaistut jutut.

Lue lisää

Sähköinen lehti jäsenille

Lue lisää

Tilaa lehti

Fysioterapia-lehti on jäsenetu, mutta lehdellä on myös satoja tilaajia. Voi tilata lehden vaikka lahjaksi tai työpaikallesi.

Lue lisää

Kirjoitusohjeet

Kun pohdit artikkelin kirjoittamista, tutustu lehden aiempiin numeroihin. Tämän jälkeen voit lähettää artikkeliehdotuksesi päätoimittajalle.

Lue lisää

Mediatiedot

Lue lisää

Sähköinen lehti ja arkisto

Liiton jäsenet voivat lukea Fysioterapia-lehden myös sähköisenä Lukusali-palvelussa. Arkistosta löydät myös aiemmat numerot kahden vuoden ajalta.

Lue lisää