Jäsenalue
eAsiointi

Fysioterapia-lehti

Fysioterapian ja kuntoutuksen ammattilaisten oma lehti

Fysioterapia-lehti on Suomen Fysioterapeuttien julkaisema, ainoa Suomessa ilmestyvä fysioterapia-alan ammattilehti. Se on siis räätälöity juuri sinulle. Lehti tarjoaa eri tehtävissä toimiville ammattilaisille ajankohtaista ja luotettavaa ammatillista tietoa.

Fysioterapia-lehti paitsi tukee fysioterapeuttien ammattitaitoa myös vahvistaa moniammatillisessa työssä tarvittavaa omaa ammatti-identiteettiä. Keskeisiä aiheita ovat alan uusin tutkimustieto, kuntoutus, liikunta, terveydenhuolto ja sairauksien ennaltaehkäisy. Myös ammattilaisen oma ääni kuuluu lehdessä monin eri tavoin.

Lehti on jäsenetu. Voit lukea sitä sekä paperisena että sähköisenä. Jäsenenä saat käyttöösi myös sähköisen arkiston, jossa voit selata lehden numeroita kaksi vuotta taaksepäin.

Uusin numero 1/2018

Juuri nyt julkinen puhe liikkuu soten rakenteissa, valinnanvapaudessa ja hoidossa. Kuinka paljon keskustellaan tuki- ja liikuntaelinoireiden ennaltaehkäisystä? Ei edes retorisesti riittävästi. Tutkittu tieto huutaa huomiota, mutta ymmärretäänkö sen vakava viesti?

Lue lisää

Tilaa lehti

Fysioterapia-lehti on jäsenetu, mutta lehdellä on myös satoja tilaajia. Voi tilata lehden vaikka lahjaksi tai työpaikallesi.

Lue lisää

Kirjoitusohjeet

Kun pohdit artikkelin kirjoittamista, tutustu lehden aiempiin numeroihin. Tämän jälkeen voit lähettää artikkeliehdotuksesi päätoimittajalle.

Lue lisää

Mediatiedot

Fysioterapia-lehti on oikea media yrityksellesi, jos etsit suoraa väylää kuntoutuksen ammattilaisille. Lukijoita lehdellä on noin 15.000.

Lue lisää

Sähköinen lehti ja arkisto

Liiton jäsenet voivat lukea Fysioterapia-lehden myös sähköisenä Lukusali-palvelussa. Arkistosta löydät myös aiemmat numerot kahden vuoden ajalta.

Lue lisää