04/04/2024

Henkilöjäsenten edustajavaalin ehdokasasettelu käynnistyi

Suomen Fysioterapeuttien kauden 2025–2027 edustajiston edustajat valitaan kevään 2024 kuluessa. Jonkin jäsenyhdistyksen kautta liittoon kuuluvat voivat hakea edustajapaikkaa oman yhdistyksensä vuosikokouksessa. Suoraan henkilöjäseninä liittoon kuuluvien osalta edustajapaikat jaetaan vaalilla, joka käydään toukokuussa. Ehdokasasettelu on nyt käynnissä.

Näin asetut ehdolle


Nyt toimitettavassa henkilöjäsenten edustajavaalissa ovat vaalikelpoisia ja äänioikeutettuja kaikki ne liiton henkilöjäsenet, jotka ovat liittyneet henkilöjäseniksi 31.12.2023 mennessä ja joilla ei ole vuoden 2023 osalta maksamattomia jäsenmaksuja. Äänioikeus ja vaalikelpoisuus on tarkistettavissa liitosta 1.-12.4.2024.


Ehdokkaita voi asettaa 1.-19.4.2024 välisenä aikana. Jokainen äänioikeutettu voi asettaa vaalissa yhden ehdokkaan, ei kuitenkaan itseään. Mikäli haluat itse ehdolle, hanki itsellesi asettaja. Tarvittaessa voit myös olla yhteydessä liittoon osoitteella vaalit@suomenfysioterapeutit.fi, niin etsimme asettajan puolestasi.


Ehdokkaan asettaja täyttää ehdokasasettelun asiakirjan ja toimittaa sen 19.4.2024 mennessä sähköpostitse osoitteella vaalit@suomenfysioterapeutit.fi


Näin äänestät


Äänestysaika on 8.-22.5.2024 ja äänestys suoritetaan sähköisesti. Äänestää voi vain kerran. Äänestäminen tapahtuu henkilökohtaisen linkin kautta. Lähetämme linkin kaikille äänioikeutetuille sekä sähköpostitse että tekstiviestinä keskiviikkona 8.5.2024.


Jotta henkilökohtainen äänestyslinkkisi löytää perille, varmista jo nyt, että yhteystietosi ovat jäsenrekisterissämme oikein. Voit tehdä sen helposti osoitteessa jasenpalvelu.suomenfysioterapeutit.fi


Lisätietoja

Mikäli sinulla on kysyttävää aiheesta, ole yhteydessä osoitteella vaalit@suomenfysioterapeutit.fi.

Katso myös: suomenfysioterapeutit.fi/vaalit