09/04/2021

Henkilöjäsenten ehdokasasettelu liiton edustajistoon on käynnissä!

Hei sinä, joka olet valinnut henkilöjäsenyyden tavaksi käyttää äänioikeuttasi Suomen Fysioterapeuteissa (et siis kuulu liittoon jonkin jäsenyhdistyksemme kautta)! Miltä kuulostaisi edustajan tehtävä liiton edustajistossa? Nyt on taas vaalivuosi, mitä jos asettuisit ehdolle?

Suomen Fysioterapeuteissa on noin 3000 henkilöjäsentä, joten tämä tarkoittaa 7 edustajan ja 7 varaedustajan paikkaa edustajistossa. Liiton henkilöjäsenet äänestävät sähköisellä äänestyksellä keskuudestaan nämä 14 henkilöä. Jäsenyhdistykset valitsevat edustajistoon itse omat edustajansa. Valittujen edustajien kausi kestää kolme vuotta.

Edustajiston sääntömääräinen kokous pidetään kerran vuodessa, marraskuun lopulla. Muina aikoina liiton hallitus tiedottaa edustajiston edustajille meneillään olevaista asioista, ja myös kyselee ajoittain edustajien mielipiteitä tärkeisiin asioihin.

Edustajisto valitsee liiton puheenjohtajiston ja hallituksen sekä vahvistaa liiton talous- ja toimintasuunnitelmat. Tarjolla on siis todellinen näköalapaikka, jossa pääsee konkreettisesti vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan liiton toimintaa halutaan viedä.

» Lue lisää tästä!